Reset Filters
Close
Close
Event Info

About

Despre Campania #SăFimBine: Joi 25 februarie 2021, ora 11:00

Dr. Vasi Rădulescu este un cunoscut medic din România, mai ales pentru felul său sincer de a vorbi despre lucrurile pe care încearcă să le schimbe. Teorii ale conspirației, viruși care nu există, boli inventate, tratamente „Google”, toate acestea ne expun pericolelor, susține acesta ori de câte ori are ocazia.

Cu o experiență vastă în medicină și comunicare, Dr. Vasi Rădulescu este în prezent ceea ce și-a dorit încă de mic, medic și scriitor. Are o comunitate foarte mare care îl urmărește și care are încredere în el.

A scris cărți prin care povestește medicina pe înțelesul tuturor și care îi apropie pe oameni de acest domeniu devenit, mai nou, un fel de loc comun la care toată lumea se pricepe. „Medicina povestită”, „Dragă inimă”, „O să-ți pui o dorință”, sau „O altă poveste de iubire” sunt doar câteva dintre titlurile cărților scrise de Dr. Rădulescu, toate în jurul medicinii de bun simț, dar și al lifestylului. Acesta se bucură de aproximativ 175.000 de cititori și este recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat în jurul lor.

Conversațiile despre vaccin sunt esențiale pentru a putea lua decizii mature și este important să ascultăm mai ales de medicii care dețin mult mai multe informații decât noi. Astfel,  l-am invitat pe Dr. Rădulescu la primul webinar online din Campania de vaccinare, care va avea loc joi, 25 februarie, orele 11:00. Alături de acesta vom sta de vorbă despre motivele pentru care este bine să ne vaccinăm, tipurile de vaccinuri existente în România, despre cele mai populare mituri cu privire la vaccinare, dar și multe altele.

Suntem nerăbdători să vă revedem! Cu sănătate, vă așteptăm!