Reset Filters
Close
Close
Speakers

listă speakeri.

listă speakeri.

Filter speakers

B

Speaker info
Irina Butnaru
Manager Comunicare Corporativă

Irina Butnaru - Manager Comunicare CorporativăSpeaker info
Mihaela Bilic
Medic Nutritionist

Pe 10 decembrie, începând cu ora 15:00 o vei cunoaște pe Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist renumit în România. Ea este invitatul nostru special în cadrul Workshop-ului de nutriție sănătoasă. Mihaela este medicul nutriționist care te ajută să faci din mâncare un prieten. De profesie medic primar cu specializarea Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, activitatea sa profesională, de educație pentru sănătate și publicistică de excepție a fost răsplătită cu distincții importante.

Te invităm să aflăm împreună de la Dr. Mihaela Bilic cum ne putem îngriji propriul corp printr-o alimentație bună, care ajută la construirea rezistenței. Vom aborda subiectul alimentației sănătoase, dar și despre cum ne putem bucura în mod conștient de fiecare masă, savura senzațiile, fiind atenți la vedere, miros, gust și textură.C

Speaker info
Ioana Chicet-Macoveiciuc
Autor

Ioana Chicet-Macoveiciuc sau „Prințesa urbană", așa cum este ea cunoscută în rândul publicului, este una dintre cele populare bloggerițe din România. Cu o experiență de peste 15 ani în mass-media și în comunicare, Ioana Chicet-Macoveciuc este în prezent scriitoare și organizator de evenimente în domeniul parenting.

Prima ei carte, „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă" a fost lansată în 2015 și s-a vândut în peste 20.000 de exemplare. La întâlnirile cu părinții, „Prințesa urbană" le vorbește acestora cu dragoste, umor și dedicație despre viața de familie, creșterea copiilor cu respect și blândețe, despre gestionarea crizelor de furie a celor mici și multe altele.

Ioana a format în jurul ei o comunitate de mii de cititoare entuziasmate: tinere mame, soții sau viitoare soții, bunici ori fiice, (dar s-au strecurat și tătici), interesate de fiecare articol scris de ea pe blogul său.Speaker info
Maria Cușnir
Internal Communication Specialist

Maria Cușnir este o amatoare de storytelling, poezii și călătorii. În viața de zi cu zi se ocupă de Comunicare internă și eLearning, iar în timpul liber se dedică voluntariatului și adoră pianul.I

Speaker info
Alecsandra Ionita
Specialist in Wellbeing

Cu o experiență de 15 ani în marketing, comunicare și vânzări, atât la nivel local, cât și global, Alecsandra și-a concentrat activitatea din ultimii 10 ani pe consultanță specializată în corporate wellbeing.

În anul 2010, a înființat divizia de Wellbeing a SmartExperience, care în prezent numără 70 de facilitatori și are în portofoliu 50 de clienți constanți pentru care organizează peste 150 de tipuri de ateliere reCreative. Alecsandra este specialist in bunastarea angajatilor si promoveaza cu succes solutii practice pentru a ajunge la un echilibru intre viata personala si profesionala. Pasionata de arta si reciclare, Alecsandra va modera miercuri Webinarul sustinut de catre artistul plastic Raluca Mocanu.Speaker info
Claudia Ivan
Moderator

Claudia Ivan are o educație ce i-a permis să construiască abilități cheie precum gândirea strategică și atenția la detalii. Studiul în diferite domenii precum finanțe, modelare statistică, matematică, științe ale naturii, managementul resurselor naturale în 4 instituții universitare din 3 tări europene i-a lărgit mult orizonturile; i-a schimbat punctul de vedere, modul în care gândeste și i-a permis mereu să găsească soluții creative la probleme.

Cu o carieră dinamică de peste 10 ani care se rezumă la două organizații multinaționale, a construit treptat eminența în ingineria proceselor financiare, căutând cele mai bune soluții de proces, fiind certificată Green Belt. În 2014 a intrat în echipa PENNY ca și Controlor Revizor Financiar fiind motivată de rezolvarea problemelor și a puzzle-urilor. Trăim într-o epocă de schimbare continuă – comunicăm diferit, cumpărăm diferit, călătorim diferit. Trăim printr-o transformare fundamentală în modul de lucru. Așadar, în 2017 a ales o nouă cale în companie, a preluat coordonarea proiectelor de sustenabilitate. A fost timpul să își pună abilitățile în ordine, să continue învățarea lucrurilor noi, a absolvit cursul Business Sustainability Management la Universitatea Cambridge, înțelegând că mereu trebuie să rămânem deschiși la idei noi, să ne dedicăm învățării pe tot parcursul vieții și să ne ajutăm unii cu alții.M

Speaker info
Raluca Mocanu
Artist plastic, profesor de pictură

Raluca a absolvit  Masterul de Arhitectură la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu București. Din 2010 susține workshopuri practice și teoretice în pictură, istoria artei, „arts&crafts” și design.

Pasionată de artă încă din vremea liceului, Raluca Mocanu simte că și-a găsit adevărata vocație în timpul facultății, când optează pentru specializările Conservare/Restaurare, apoi Arhitectură.

După terminarea facultății, Raluca începe colaborarea cu diverse instituții de stat și private, coordonând diverse proiecte de amenajare și design interior, atât în țară, cât și peste hotare.

Începând cu anul 2010, când debutează și colaborarea cu SmartExperience, în calitate de profesor de pictură și facilitator pentru atelierele cu specific do it yourself.

Raluca este un pedagog care reuseste sa vorbeasca pe intelesul oricui despre culoare, forma si creativitate. Haideti sa o cunoastem si noi!P

Speaker info
Alex Petricean
Chef

Probabil îl cunoașteți pe Alex Petricean de la prima ediție MasterChef, unde a câștigat locul trei. În 2018, Alex Petricean a fost declarat pentru prima dată cel mai bun bucătar din România. Recunoașterea a venit după 5 ani, timp în care a lucrat din greu în propria bucătărie, dar și a unor restaurante celebre din Europa și America de Sud. De curând premiul pentru Cel mai bun Bucătar din România i-a revenit tot lui Alex, recunoscut pentru talentul său special în bucătărie de către Romanian Hospitality Awards.R

Speaker info
Dr. Vasi Rădulescu
Medic, Scriitor

Dr. Vasi Rădulescu este un cunoscut medic din România, mai ales pentru felul său sincer de a vorbi despre lucrurile pe care încearcă să le schimbe. Teorii ale conspirației, viruși care nu există, boli inventate, tratamente „Google”, toate acestea ne expun pericolelor, susține acesta ori de câte ori are ocazia.

Cu o experiență vastă în medicină și comunicare, Dr. Vasi Rădulescu este în prezent ceea ce și-a dorit încă de mic, medic și scriitor. Are o comunitate foarte mare care îl urmărește și care are încredere în el.

A scris cărți prin care povestește medicina pe înțelesul tuturor și care îi apropie pe oameni de acest domeniu devenit, mai nou, un fel de loc comun la care toată lumea se pricepe. „Medicina povestită”, „Dragă inimă”, „O să-ți pui o dorință”, sau „O altă poveste de iubire” sunt doar câteva dintre titlurile cărților scrise de Dr. Rădulescu, toate în jurul medicinii de bun simț, dar și al lifestylului. Acesta se bucură de aproximativ 175.000 de cititori și este recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat în jurul lor.

Conversațiile despre vaccin sunt esențiale pentru a putea lua decizii mature și este important să ascultăm mai ales de medicii care dețin mult mai multe informații decât noi. Astfel,  l-am invitat pe Dr. Rădulescu la primul webinar online din Campania de vaccinare, care va avea loc joi, 25 februarie, orele 11:00. Alături de acesta vom sta de vorbă despre motivele pentru care este bine să ne vaccinăm, tipurile de vaccinuri existente în România, despre cele mai populare mituri cu privire la vaccinare, dar și multe altele.

Suntem nerăbdători să vă revedem! Cu sănătate, vă așteptăm!T

Speaker info
Mihai Toader-Pasti
Climate Advocate

Mihai Toader-Pasti are o experiență de 10 ani în clădiri verzi, sustenabilitate și schimbări climatice. A cofondat și coordonează 2 proiecte (EFdeN, proiect educațional și de cercetare care presupune proiectare, construcția și participarea in cea mai importantă competiție mondială de case solare, Solar Decathlon, unde au participat de 2 ori câștigând peste 40 de premii naționale și internațioanle) și EnergiaTa (inițiativă care a creat comunitatea prosumatorilor și a schimbat legislația ca românii să poată injecta energie verde în rețea și să primească bani pentru surplus). Mihai a fost selectat și este Climate Reality Leader, participând astfel la trainingul lui Al Gore în Atlanta US, este absolvent al cursului Climate Change Policy: Economics and Politics la Harvard Kennedy School, a fost selectat în Forbes 30 sub 30, BIZ Campionii Inovației și este unul dintre cei 10 ''Ten Outstanding People of The World'' în topul JCI. Poate fi găsit pe facebook.com/toaderpasti și uneori scrie pe toaderpasti.com.Filter Speakers

We have 10 speakers matching your criteria