Reset Filters
Close
Close
Agenda

Agenda filters

Event days
All days
Fri
06
Nov
Wed
11
Nov
Thu
19
Nov
Tue
24
Nov
Thu
10
Dec
Thu
25
Feb
Event stages (2)
All stages

Agenda filters

Event days
All days
Fri
06
Nov
Wed
11
Nov
Thu
19
Nov
Tue
24
Nov
Thu
10
Dec
Thu
25
Feb
Event stages (2)
All stages

Workshops: Campania Wellbeing

Feb 25, 2021
11:00 - 13:00 (GMT+03:00)
Feb 25, 2021
Workshop

Campania #Săfimbine

February 25, 2021
Workshop
Campania #SaFimBine
Irina Butnaru
Irina Butnaru
Manager Comunicare CorporativăDr. Vasi  Rădulescu
Dr. Vasi Rădulescu
Medic, ScriitorDr. Vasi Rădulescu este un cunoscut medic din România, mai ales pentru felul său sincer de a vorbi despre lucrurile pe care încearcă să le schimbe. Teorii ale conspirației, viruși care nu există, boli inventate, tratamente „Google”, toate acestea ne expun pericolelor, susține acesta ori de câte ori are ocazia.

Cu o experiență vastă în medicină și comunicare, Dr. Vasi Rădulescu este în prezent ceea ce și-a dorit încă de mic, medic și scriitor. Are o comunitate foarte mare care îl urmărește și care are încredere în el.

A scris cărți prin care povestește medicina pe înțelesul tuturor și care îi apropie pe oameni de acest domeniu devenit, mai nou, un fel de loc comun la care toată lumea se pricepe. „Medicina povestită”, „Dragă inimă”, „O să-ți pui o dorință”, sau „O altă poveste de iubire” sunt doar câteva dintre titlurile cărților scrise de Dr. Rădulescu, toate în jurul medicinii de bun simț, dar și al lifestylului. Acesta se bucură de aproximativ 175.000 de cititori și este recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat în jurul lor.

Conversațiile despre vaccin sunt esențiale pentru a putea lua decizii mature și este important să ascultăm mai ales de medicii care dețin mult mai multe informații decât noi. Astfel,  l-am invitat pe Dr. Rădulescu la primul webinar online din Campania de vaccinare, care va avea loc joi, 25 februarie, orele 11:00. Alături de acesta vom sta de vorbă despre motivele pentru care este bine să ne vaccinăm, tipurile de vaccinuri existente în România, despre cele mai populare mituri cu privire la vaccinare, dar și multe altele.

Suntem nerăbdători să vă revedem! Cu sănătate, vă așteptăm!

Campania de sustenabilitate

Nov 06, 2020
10:00 - 12:00 (GMT+03:00)
Nov 06, 2020
Workshop

Workshop de sustenabilitate

November 06, 2020
Workshop
Workshop de sustenabilitate cu Mihai Toader-Pasti
Claudia Ivan
Claudia Ivan
ModeratorMihai  Toader-Pasti
Mihai Toader-Pasti
Climate AdvocateMihai Toader-Pasti are o experiență de 10 ani în clădiri verzi, sustenabilitate și schimbări climatice. A cofondat și coordonează 2 proiecte (EFdeN, proiect educațional și de cercetare care presupune proiectare, construcția și participarea in cea mai importantă competiție mondială de case solare, Solar Decathlon, unde au participat de 2 ori câștigând peste 40 de premii naționale și internațioanle) și EnergiaTa (inițiativă care a creat comunitatea prosumatorilor și a schimbat legislația ca românii să poată injecta energie verde în rețea și să primească bani pentru surplus). Mihai a fost selectat și este Climate Reality Leader, participând astfel la trainingul lui Al Gore în Atlanta US, este absolvent al cursului Climate Change Policy: Economics and Politics la Harvard Kennedy School, a fost selectat în Forbes 30 sub 30, BIZ Campionii Inovației și este unul dintre cei 10 ''Ten Outstanding People of The World'' în topul JCI. Poate fi găsit pe facebook.com/toaderpasti și uneori scrie pe toaderpasti.com.

Campania de sustenabilitate

Nov 11, 2020
16:00 - 18:00 (GMT+03:00)
Nov 11, 2020
Workshop

Workshop de reciclare creativă

November 11, 2020
Workshop
Workshop de reciclare creativă cu Raluca Mocanu
Alecsandra  Ionita
Alecsandra Ionita
Specialist in WellbeingRaluca Mocanu
Raluca Mocanu
Artist plastic, profesor de picturăRaluca a absolvit  Masterul de Arhitectură la Universitatea de Urbanism și Arhitectură Ion Mincu București. Din 2010 susține workshopuri practice și teoretice în pictură, istoria artei, „arts&crafts” și design.

Pasionată de artă încă din vremea liceului, Raluca Mocanu simte că și-a găsit adevărata vocație în timpul facultății, când optează pentru specializările Conservare/Restaurare, apoi Arhitectură.

După terminarea facultății, Raluca începe colaborarea cu diverse instituții de stat și private, coordonând diverse proiecte de amenajare și design interior, atât în țară, cât și peste hotare.

Începând cu anul 2010, când debutează și colaborarea cu SmartExperience, în calitate de profesor de pictură și facilitator pentru atelierele cu specific do it yourself.

Raluca este un pedagog care reuseste sa vorbeasca pe intelesul oricui despre culoare, forma si creativitate. Haideti sa o cunoastem si noi!

Campania de sustenabilitate

Nov 19, 2020
14:00 - 16:00 (GMT+03:00)
Nov 19, 2020
Workshop

Pauza de lectură cu Ioana Macoveiciuc

November 19, 2020
Workshop
Pauza de lectură cu Ioana Macoveiciuc
Maria  Cușnir
Maria Cușnir
Internal Communication SpecialistIoana  Chicet-Macoveiciuc
Ioana Chicet-Macoveiciuc
AutorIoana Chicet-Macoveiciuc sau „Prințesa urbană", așa cum este ea cunoscută în rândul publicului, este una dintre cele populare bloggerițe din România. Cu o experiență de peste 15 ani în mass-media și în comunicare, Ioana Chicet-Macoveciuc este în prezent scriitoare și organizator de evenimente în domeniul parenting.

Prima ei carte, „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă" a fost lansată în 2015 și s-a vândut în peste 20.000 de exemplare. La întâlnirile cu părinții, „Prințesa urbană" le vorbește acestora cu dragoste, umor și dedicație despre viața de familie, creșterea copiilor cu respect și blândețe, despre gestionarea crizelor de furie a celor mici și multe altele.

Ioana a format în jurul ei o comunitate de mii de cititoare entuziasmate: tinere mame, soții sau viitoare soții, bunici ori fiice, (dar s-au strecurat și tătici), interesate de fiecare articol scris de ea pe blogul său.

Campania de sustenabilitate

Nov 24, 2020
16:00 - 18:00 (GMT+03:00)
Nov 24, 2020
Workshop

Workshop de gătit

November 24, 2020
Workshop
Workshop cu un MasterChef cu Alex Petricean
Alecsandra  Ionita
Alecsandra Ionita
Specialist in WellbeingAlex  Petricean
Alex Petricean
ChefProbabil îl cunoașteți pe Alex Petricean de la prima ediție MasterChef, unde a câștigat locul trei. În 2018, Alex Petricean a fost declarat pentru prima dată cel mai bun bucătar din România. Recunoașterea a venit după 5 ani, timp în care a lucrat din greu în propria bucătărie, dar și a unor restaurante celebre din Europa și America de Sud. De curând premiul pentru Cel mai bun Bucătar din România i-a revenit tot lui Alex, recunoscut pentru talentul său special în bucătărie de către Romanian Hospitality Awards.

Campania de sustenabilitate

Dec 10, 2020
15:00 - 17:00 (GMT+03:00)
Dec 10, 2020
Workshop

Workshop de nutriție sănătoasă

December 10, 2020
Workshop
Workshop de nutriție cu Mihaela Bilic
Maria  Cușnir
Maria Cușnir
Internal Communication SpecialistMihaela Bilic
Mihaela Bilic
Medic NutritionistPe 10 decembrie, începând cu ora 15:00 o vei cunoaște pe Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist renumit în România. Ea este invitatul nostru special în cadrul Workshop-ului de nutriție sănătoasă. Mihaela este medicul nutriționist care te ajută să faci din mâncare un prieten. De profesie medic primar cu specializarea Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, activitatea sa profesională, de educație pentru sănătate și publicistică de excepție a fost răsplătită cu distincții importante.

Te invităm să aflăm împreună de la Dr. Mihaela Bilic cum ne putem îngriji propriul corp printr-o alimentație bună, care ajută la construirea rezistenței. Vom aborda subiectul alimentației sănătoase, dar și despre cum ne putem bucura în mod conștient de fiecare masă, savura senzațiile, fiind atenți la vedere, miros, gust și textură.