Webinarii AVON

virtual event

07 - 22 July 2020

10:00 - 12:30

Virtual, Romania

Add to calendar 07/07/2020 10:00 07/22/2020 12:30 Europe/Bucharest Webinarii AVON Află și mai multe despre frumusețe direct de la experții în domeniu în cadrul celor 3 webinarii!
https://myconnector.ro/virtual/webinarii-avon/341
Virtual minio@myconnector.ro

About

Află și mai multe despre frumusețe direct de la experții în domeniu în cadrul celor 3 webinarii!

Oricât de multe lucruri știi deja despre beauty, sfatul specialiștilor e mereu binevenit. În cadrul webinariilor Avon abordăm teme de interes pentru comunitatea de beauty și te ajutăm cu tips&tricks personalizate. Ai o întrebare? Vei putea să o adresezi direct speakerilor noștri în secțiunea de comentarii, iar la final ai șansa să câștigi produse AVON de skin care, color și hair styling în cadrul tombolei organizate.

Cum îți îngrijești tenul pe timpul verii? (7 iulie, 10:00 – 11:30)

Suntem diferite și tenul fiecăreia dintre noi are nevoi diferite. Fie că ai tenul normal, uscat, mixt sau gras, te așteptăm marți, 7 iulie, împreună cu Dr. Dermatolog Ioana Simian să discutăm despre nevoile lui și cum îl putem îngriji mai bine!

Summer make-up (14 iulie, 11:00 – 12:30)

Purtăm make-up vara? Dacă da, ce fel și cum facem să reziste acesta în condiții de temperatură și umiditate adesea foarte ridicate? Ne va spune Roxana Minea, make-up artist AVON România și Moldova în cadrul celui de-al doilea webinar AVON.

Îngrijirea părului în sezonul estival (22 iulie, 11:00 - 12:30)

La fel ca tenul, părul are nevoi diferite în sezonul cald, când în ritualul de îngrijire al acestuia trebuie să mai adăugăm unele produse și să renunțăm la altele. Cum ai grijă de părul tău în sezonul estival? O să aflăm împreună de la George Cozma, hairstylist AVON România și Moldova.

Participă și tu la oricare dintre ele și, pe lângă sfaturile specialiștilor, poți câștiga unul dintre cele 3 premii pentru ritualul tău de frumusețe, pe care le acordăm în cadrul fiecărui webinar: seturi cu cele mai iubite produse AVON!