This session has ended. Feel free to explore other areas of the event platform.

Session details
Speakers
Tiberiu Grigore
Antreprenor, Coach, si Facilitator de programme de teambuilding si invatare
Eugen Silviu Stănculescu
Head of People Operations & Industrial Relations ENEL
About speaker:

Tiberiu Grigore

Antreprenor, Coach, si Facilitator de programme de teambuilding si invatare

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul organizarii de evenimente corporate, Tibi si-a inceput cariera inca de pe bancile facultatii. A organizat primele experiente de teambuilding in organzatia studenteasca din care facea parte, urmand ca mai apoi sa isi continue calatoria alaturi de Universum Events. Incepand din 2011, in cadrul Universum, a creeat, implementat si facilitat teambuildinguri, conferinte, proiecte de inovatie si cultura organizationala. Pasionat de dezvoltarea oamenilor si a organizatiilor, investeste constant in dezvoltarea proprie, atat prin experienta directa, cat si prin diverse programme de formare.

Tiberiu's sessions:
2
2
Tiberiu's sessions:
2
2
About speaker:

Eugen Silviu Stănculescu

Head of People Operations & Industrial Relations ENEL

 

Ma numesc Eugen Silviu Stanculescu, am 35 de ani si am terminat facultatea si masterul la Universitatea Politehnica din Bucuresti, fiind pasionat de fizica si matematica. Lucrez in Enel de 11 ani, din care 6 ani am coordonat diferite structuri pe activitatea de masura a energiei electrice, bilant energetic, achizitie de energie si recuperarea energiei. Curios, in acest an am acceptat provocarea de a prelua aria de expertiza legata de people operations si relatii industriale, principale obiective fiind planificarea costului cu personalul, acordarea de beneficii, furnizarea de sprijin administrativ și asistența fiscala expatriați, gestionarea relatiei cu sindicatele, negocierea contractelor colective de munca, implementarea ghidurilor si documentelor organizationale.

In aceasta perioada am avut oportunitatea de a creste si a invata lucruri noi, compania avand o structura complexa cu schimbari continue care provoaca spiritul inovativ constant, avand in acelasi timp autonomie in defasurarea activitatilor.

Eugen Silviu's sessions:
Eugen Silviu's sessions:
Exchange business card with test 1..

Exchange business card with test 1..asdads