Someone has joined
La ora 18:00 dl Pierre Marin va veni sa va vorbeasca despre apa limpede de izvor
La ora 22:00 vine si fratesu'
In rest va dorim mult success si va mai asteptem pe la noi
Ati descoperit Parisul !

YTS

YTS Dental este unul din principalii importatori și distribuitori de produse stomatologice din România, produse cu precădere pentru implantologia și chirurgia dentară.

Distribuitori ai sistemului PALTOP de impanturi dentare, YTS Dental este partenerul de încredere al specialiștilor din domeniul stomatologic înca din 2006. Începând cu distribuirea sistemului PALTOP, YTS Dental și-a îmbogățit pe parcurs portofoliul cu produse de la furnizori internaționali de top.

Păstrând un contact permanent cu producătorii internaționali, YTS Dental aduce cele mai noi produse, studii și informații din domeniu, tânăra echipă YTS Dental fiind mereu consultantul de încredere al medicilor colaboratori.

În parteneriat cu YTS-Dental View, cea mai modernă rețea de centre de imagisticădentară din București, alcătuim cel mai puternic grup de distribuție de produse stomatologice și servicii de radiologie dentară din București.

Pe lângă aparatura modernă de care dispune, YTS-Dental View unește o echipă de profesioniști formată din medici și asistente medicale de radiologie cu o orientare permanentă spre confortul pacienților și satisfacția medicilor și clinicilor partenere.

Viziunea grupului YTS este aceea de a deveni furnizorul principal al celor mai buni medici stomatologi din România, oferind servicii și produse de calitate superioară.

Exchange business card with test 1..

Exchange business card with test 1..asdads