Someone has joined
La ora 18:00 dl Pierre Marin va veni sa va vorbeasca despre apa limpede de izvor
La ora 22:00 vine si fratesu'
In rest va dorim mult success si va mai asteptem pe la noi
Ati descoperit Parisul !

Dexellence

DEXELLENCE PROJECT SRL

Infiintata in anul 2013, compania Dexellence Project SRL este partenerul oficial si distribuitorul in Romania al companiilor de top din industria echipamentelor stomatologice: PLANMECA (unituri dentare, aparatura radiologica, tehnologie CAD/CAM), DURR DENTAL (compresoare, pompe de aspiratie, separatoare de amalgam, autoclave), MELAG (autoclave, masini de spalat instrumentar si solutii complete pentru sterilizare medicala), ZEISS (microscoape si lupe medicale) si MISCEA (baterii inteligente cu senzori).

Dexellence detine autorizari si certificari ISO, CNCAN si de la Ministerul Sanatatii, precum si distinctii si premii pentru activitatea realizata de la institutii precum Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Avem o echipa tanara, suficient de mare incat sa faca fata celor mai mari proiecte, dar suficient de mica incat sa acorde timp si atentie oricarui proiect. Portofoliul nostru cuprinde peste 200 de clinici si centre de radiologie dotate si deservite de echipa noastra, precum si institutii de invatamant. Echipa noastra de tehnicieni de aparatura medicala este instruita direct de producatori in Finlanda si Germania, ceea ce ne califica drept reprezentanti oficiali de service PLANMECA, DURR DENTAL si MELAG in Romania.

Suntem pasionati de clinici stomatologice si ne entuziasmeaza proiectele indraznete si avangardiste. Proiectul tau este urmatorul cel mai bun proiect al nostru. Contacteaza-ne pentru a discuta despre el!

Daniela Bezea

Director Administrativ

m: +40.769 996 036

e: daniela.bezea@dexellence.ro

w: www.dexellence.ro

Exchange business card with test 1..

Exchange business card with test 1..asdads