Someone has joined
La ora 18:00 dl Pierre Marin va veni sa va vorbeasca despre apa limpede de izvor
La ora 22:00 vine si fratesu'
In rest va dorim mult success si va mai asteptem pe la noi
Ati descoperit Parisul !

Dentotal Protect

Sediu social: Bulevardul Mircea Voda 24, Bucuresti, 030667

Adresa de corespondenta: Str. Gara Herastrau 2, Equilibrium - cladirea A, et. 5, Bucuresti - 020334

Telefon: 021311 56 19 / Lun-Vin 9.00 - 17.30 / office@dentotal.ro

Dentotal Protect este liderul de piață în România în distribuția de produse stomatologice, având peste 12 000 clienți - clinici și laboratoare stomatologice din toata țara. Compania a fost înființată în 1994 ca o afacere de familie de către medicul stomatolog Anghel Dogariu și a crescut odată cu primul val al economiei românești, având în prezent peste 120 de angajați.

În 2019, Dentotal Protect a trecut la un nou capitol de dezvoltare, compania fiind achiziționată de fondul de investiții private Abris Capital Partners. Strategia Abris Capital pentru dezvoltarea Dentotal Protect urmărește accelerarea creșterii companiei și transformarea sa într-un one-stop-shop pentru clinicile și laboratoarele stomatologice.

În mai 2020, Dentotal Protect și-a mutat activitatea logistică în Eli Park Chitila, estimând o triplare a capacității operaționale. La finalul anului 2020, compania și-a mutat birourile în clădirea Equilibrium I, din hub-ul business Barbu Văcărescu.   

Dumitru Matei, CEO Dentotal: Ne preocupăm permanent să înțelegem cât mai bine nevoile și așteptările medicilor stomatologi și pe cele ale tehnicienilor dentari, astfel încât să putem anticipa tendințele din domeniu și să găsim cele mai bune soluții pentru nevoile acestora. Obiectivul Dentotal Protect este de a fi un partener de încredere și stabil pentru clinicile dentare și laboratoare și ne bazăm pe echipa noastră de profesioniști pentru a le oferi clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate. 

Exchange business card with test 1..

Exchange business card with test 1..asdads