Someone has joined
La ora 18:00 dl Pierre Marin va veni sa va vorbeasca despre apa limpede de izvor
La ora 22:00 vine si fratesu'
In rest va dorim mult success si va mai asteptem pe la noi
Ati descoperit Parisul !

THEA

Théa  este o companie farmaceutică independentă, specializată in cercetarea, dezvoltarea si comercializarea de produse destinate îngrijirii ochilor.

Grupul Théa  a fost înființat acum 20 de ani și a jucat un rol important în ultimele progrese farmaceutice. În prezent, Théa  este principala companie farmaceutica din Europa ce activează exclusiv in domeniul oftalmologiei.

Cu sediul în Clermont-Ferrand, laboratorul a continuat să se extindă și să deschidă aproape 25 de filiale în Europa, Rusia, Africa de Nord și America de Sud. În prezent, grupul Théa constituie o rețea care reunește mai mult de 900 de membri din întreaga lume, produsele sale fiind disponibile în peste 70 de țări.

Théa  este o afacere independentă de familie, dezvoltată dintr-un centru de Cercetare-Dezvoltare și creată de Henri Chibret, provenit dintr-o dinastie cu patru generații de oftalmologi. Jean-Frederic Chibret conduce compania încă din anul 2008 iar Henri Chibret a rămas în fruntea Théa  Holding, concentrându-se pe dezvoltarea de strategii științifice și financiare pentru grup.

Exchange business card with test 1..

Exchange business card with test 1..asdads