×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

Marți, 19 octombrie 2021, de la ora 10:00, Energynomics vă propune o întâlnire în care experții invitați vor vorbi despre cum puteți reduce costurile cu energia folosind surse regenerabile și unde se potrivesc mai bine asemenea soluții!

Regenerabilele (solar, eolian, geotermal) sunt din ce în ce mai mult parte din soluțiile pentru iluminat, generare de energie electrică și chiar pentru încălzire. Acțiunile de renovare sau noile proiecte includ aproape întotdeauna sisteme energetice pe bază de surse regenerabile, fie că vorbim despre centre comerciale, reabilitare de școli, construcția de *spitale sau cartiere rezidențiale. Sunt anunțate zeci de investiții, iar dinamica tranzacțiilor încă de la stadiu de proiect, cu ATR sau fără, s-a intensificat din nou.

Marile companii energetice și-au întărit diviziile de servicii energetice, care proiectează și instalează sisteme adaptate pentru fiecare tip de utilizator. Și totuși, pare că întreaga industrie este în blocstart în așteptarea marilor surse de investiții: PNRR, Fondul de Modernizare, fondurile structurale.

Veniți să descoperim care sunt tendințele care conturează noul val al investițiilor în regenerabile și care sunt
oportunitățile de care puteți profita!