×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

About

Vă invităm să citiți catalogul nostru electronic !

Continuăm tradiția începută ȋn 2015, an ȋn care ideea inovatoare de a organiza o expo-conferinƫă naƫională ȋn scopul de a promova conceptul de smart city, ne-a adus un real succes pentru următorii ani, ȋnregistrând 2300+ participanƫi ȋn audienƫă, 43 companii locale şi internaƫionale, 157 speakeri români şi străini, 500+ reprezentanƫi din instituƫii publice, 15 Asociaƫii profesionale şi nenumărate parteneriate media.

Cea de-a VI a ediƫie Smart Cities of Romania va avea loc de aceasta dată ȋn format online, LIVE, ȋncepând cu ora 08.30,  în data de 04 noiembrie 2020, schimbare care dovedește intenția noastră de a fi inovativi și agili, în raport cu schimbările caracteristice acestei perioade. Pe lângă o agendă ofertantă și adaptată perioadei, deschidem partenerilor noștri oportunitatea de a-și prezenta cele mai noi și performante produse și/sau proiecte, de a susține concepte și abordări pe care doresc să le pună în aplicare pentru comunitățile și orașele inteligente din România și din Europa.

Încheiem cu speranța că perioada prin care trecem să fie una cât mai scurtă și să revenim cât mai curând la activitățile zilnice obișnuite. Avem ferma convingere că respectând cu toții normele de prevenire a răspândirii epidemiei cu coronavirus COVID 19 putem să limităm împreună efectele sale și să depășim cât mai repede această situație.

Pentru solicitari si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:
Website: https://conference2020.scorcluster.ro/ro/
e-mail: secretariat@scorcluster.ro
Secretar General si membru fondator SCoR Cluster: Liliana BALICI: 0722 398 894