×
Reset Filters
Close
Close
Partner Details

Event menu

Scroll top

Solartium

Compania Solartium a fost fondata in anul 2009 de un grup de profesionisti cu experienta in domeniul farmaceutic.

In anul 2011 Solartium devine parte SYNAPSIS-MEDITRINA, un grup farmaceutic in expansiune prezent in Europa Centrala si de Est, cu reprezentante in Grecia, Cipru, Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Odata cu preluarea de catre SYNAPSIS, Solartium devine partener al European Pharma Network, o retea farmaceutica formata din centre europene de cercetare si dezvoltare noi molecule si importanti producatori din Europa si SUA.

De peste 10 ani Solartium promoveaza progresul in domeniul farmaceutic si aduce pe piata din Romania doar produse originale care se remarca printr-un profil inalt de siguranta si tolerabilitate, menite sa imbunatateasca protocoalele terapeutice actuale si sa contribuie la cresterea calitatii vietii pacientilor din Romania.

In urologie Solartium a dezvoltat doua formule exclusive pentru pacientii cu litiaza renala si infectii urinare cronice, recomandate de Ghidurile Europene de Urologie.

In preventia si tratamentul calculilor renali (litiazei renale) am dezvoltat produsul LITHOREN®, o formula inovativa pe baza de citrati si vitamina B6, sigura in administrare inclusiv pentru pacientii diabetici, care ofera totodata eficienta in tratament datorita benzilor de pH care se regasesc in cutia produsului.

Am dezvoltat si adus pe piata din Romania produsul STRUVIREN®, un nou concept si pentru pacientii cu infectii de tract urinar si a celor care poarta sonda urinara, care sa faciliteze diminuarea durerii la schimbarea sondei, precum si sa ofere o diagnosticare a pH-ului urinar in timp real datorita benzilor indicatoare de pH din cutia de produs.

 

Solartium