×
Reset Filters
Close
Close
Partner Details

Event menu

Scroll top

Montavit

Pharmazeutische Fabrik Montavit

Din Tirol Austria exportăm în întreaga lume: de mai bine de 75 de ani, suntem o  companie farmaceutică de familie din Absam, aflată acum la a treia generație, care cercetăm, dezvoltăm și producem produse pentru a ajuta oamenii să se simtă din nou bine.

Principalele noastre domenii de activitate sunt urologia, ginecologia, tratamentul alergiilor și domeniul remediilor pe bază de plante.

În urologie, în special, suntem considerați un pionier mondial în domeniul lubrifianților anestezici sterili pentru utilizare în cateterizare sau în alte intervenții uretrale - familia produselor Cathejell

În 1971 are loc producerea primului gel steril anestezic pentru cateterizări  din lume, steril, cu administrare unică: Cathejell, iar în 1986 se obține patentul pentru sterilizarea cu abur a acestuia.

În România produsul Cathejell este prezent din anul 2000  și a fost adoptat rapid de medicii urologi fiind folosit în multe spitale.

Începând cu luna noiembrie a acestui an va fi adus pe piața farmaceutică din România un nou membru al familie Cathejell :  Urogliss - gel steril  cu lidocaină.

         

 

Vizionati aici prezentare Cathejell & Urogliss

Montavit