×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

About

LIVE SESSION

 

Fundația Medicală „Theodor Burghele” și Spitalul Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” vă invită să participați la simpozionul cu tema „Zilele Spitalului Prof. Th. Burghele București”, Ediția a XI-a, ce va avea loc EXCLUSIV ONLINE în perioada 22-23 octombrie 2020, eveniment de înaltă ținută științifică, la care vor lua parte specialiști români și străini din domeniul urologiei, cardiologiei și medicinei interne.

Vă așteptăm cu drag!

Prof. Univ. Dr. Viorel JINGA

 

 

Președinte Simpozion:

Conf. Dr. Bogdan BRATICEVICI

Comitet științific:

Prof. Dr. Viorel JINGA

Prof. Dr. Adriana ILIEȘIU

Prof. Dr. Tiberiu Ioan NANEA

Conf. Dr. Gabriela GHEORGHE

Conf. Dr. Camelia NICOLAE

Comitet organizatoric:

Dr. Dan BĂDESCU

Dr. Traian CONSTANTIN

Dr. Răzvan PETCA

Dr. Stefan RASCU

Dr. Daniel RĂDĂVOI

Asist. Med. Ileana IONEL

 

Puteti consulta aici PROGRAMUL SIMPOZIONULUI

 

Testimoniale:

 

Luna octombrie a devenit deja "luna noastra" a celor "de la Burghele". Stim ca in aceasta luna ne vom vorbi unii altora despre experientele si, de ce nu, revelatiile noastre din munca de zi cu zi in spital. Si nu doar atat, ci vom deveni actorii propriei noastre existente operand in direct, comunicand "la cald" tot ce ni se intampla in sala si in afara ei.

Si, desi ne cunoastem de atata vreme, in aceste zile ne redescoperim si, poate, suntem descoperiti ca medici si ca oameni de altii din afara, cei care se conecteaza virtual in aceste zile la simpozionul spitalului.

In tot acest schimb pasional de idei si pareri uitam, poate, ca aceste lucruri au devenit posibile pentru ca acum 11 ani cineva dintre noi, cu abnegatie, daruire si dorinta de a ne aduce pe toti laolalta a facut posibile aceste lucruri. Este greu sa creezi o traditie dar Domnul PROF. VIOREL JINGA a reusit. A muncit aproape singur in primii doi ani pentru a ne aduna lucrarile, pentru a gasi sponsori, pentru a promova acest simpozion. De asemenea, a avut grija ca istoria spitalului sa fie parte a evenimentului, chemandu-i ca lectori pe toti acei profesionisti remarcabili, acum seniori dar care puteau vorbi cu atata farmec si atat de util despre experiente de viata sau despre experientele lor ca chirurgi, cardiologi, medici de medicina interna.

Sa ne amintim aceste lucruri!

Dr. Marina Sorina Budau

 

Partners