×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

About

ROMANIAN SECURITY FAIR, expoziția internațională bienală dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate, reprezintă principala platformă de discuții pentru companiile care deservesc piața și industria de securitate din ROMÂNIA şi din lume, dar şi ocazia de a beneficia de rezultatele cercetării și inovației tehnologice şi de a stabili noi contacte cu furnizorii și consumatorii de securitate.
Tematica expoziției implică necesitatea de a face față provocărilor cu soluții de performanță care asigură un nivel adecvat de securitate pentru mediul rezidențial, de afaceri și cel al infrastructurilor critice.
ROMANIAN SECURITY FAIR reprezintă un mijloc important de acțiune pentru securitate, prin creșterea gradului de conștientizare a problemelor de securitate, întrucât cei mai mulți oameni sau companii nu se confruntă cu astfel de cunoștințe sau informații în activitatea curentă. Aici veți găsi informațiile necesare, cu privire la serviciile private de securitate la efracţie și de prevenire a incendiilor, planificare, proiectare, instalare, punere în funcțiune și întreținere a sistemelor de securitate, centre de alarmă, consultanță și evaluare a riscului.
Urmând calea inovației, folosind soluții hi-tech și cele mai recente progrese tehnologice, ROMANIAN SECURITY FAIR oferă numeroase oportunități de formare profesională şi informaţii despre piața tehnologiilor, facilitând stabilirea de contacte publice și private și încurajând răspândirea "culturii de securitate".
ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE împreună cu ROMEXPO SA vă aşteaptă în perioada 18-20 Octombrie 2018 să participaţi la o manifestare spectaculoasă a performanţei, în cadrul celei de a V-a ediţii a ROMANIAN SECURITY FAIR.

Venue