×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

DAȚI CLICK PE SESIUNILE DE MAI JOS PENTRU A VIZIONA  LIVE!

 

    

   

 

Pe data de 21 Mai 2021, Modern Buyer invită reprezentanţii industriei de retail şi FMCG din România la o discuţie despre performanţele şi provocările unuia din cele mai competitive formate de retail din România: magazinul de proximitate.

 

“Retail 2021: Câstigător în proximitate” este un eveniment în care vom afla de la invitaţi relevanţi din sector cum îşi propun să mențină segmentul de proximitate în atenția shopperilor, cum a rezistat acest format, foarte competitiv în România, în perioada restricțiilor cauzate de pandemie și cum va continua să se dezvolte în viitor. 

 

Vom prezenta, aşadar, performanțele principalilor jucători din segmentul de proximitate, la nivel național, diferențele dintre regiuni, vom trece în revistă misiunile de cumpărare și categoriile importante în formatele de proximitate și, în final, vom creiona şi un profil al cumpărătorului.

 

Evenimentul va fi unul profesional, iar în audiență așteptăm peste 100 de participanți în ziua evenimentului, în principal producători din FMCG, furnizori locali, care își doresc să lucreze cu rețelele comerciale în București și în teritoriu.

 

Platforma virtuală care va găzdui evenimentul Retail 2021: Câștigător în proximitate va permite networkingul dintre participanți, dialogul cu speakerii- invitaţi, conectarea prin chat sau sesiuni video şi va oferi acces la paginile de prezentare ale partenerilor conferinței.