×
Reset Filters
Close
Close
Speakers

Event menu

Scroll top

Speakeri

Speakeri

Filter speakers

Speaker info

Romina Ardelean
Romina Ardelean
Consultant
GfK Consumer Panel Services


Consultant

Speaker info

Charles Chan
Charles Chan
Senior Retail Analyst
IGD


Charles leads IGD’s convenience retail insight and is responsible for tracking the latest industry trends on a global scale. He delivers presentations and training all over the world, sharing his extensive knowledge of convenience retail strategy, in-store execution, plus market, retailer and channel forecasts.  

Prior to IGD, Charles spent two years at Nielsen, providing insight to FMCG businesses.

Speaker info

Pawel Musial
Pawel Musial
Executive Chairman
PROFI România


Executive Chairman

Speaker info

Irinel Popescu
Irinel Popescu
Director Retail
METRO Cash & Carry România


Director Retail

Speaker info

Vincent  ROCHEFORT
Vincent ROCHEFORT
Director Proximitate
Carrefour România


Vincent ROCHEFORT este Director Proximitate Carrefour România.
Vincent și-a început cariera ca Director de magazin în 1993, câștigând de-a lungul anilor o bogată experiență in retail, în special în perimetrul Supermarket. S-a alăturat Carrefour în 1999 ca Director regional și Director de marketing al Departamentului Supermarket, Carrefour Polonia. De asemenea, Vincent a petrecut 8 ani in echipa Carrefour Proximity Franța. În calitate de Director Regional Carrefour Proximity Franța timp de 6 ani, el a fost responsabil cu gestionarea activității rețelei Carrefour City pentru regiunea Sud-Est (96 magazine francizate). După ce s-a alăturat Carrefour Market Italia, în 2014, ca Responsabil Trade Marketing - Market Franchise, a devenit Director regional al pieței de francize Carrefour Italy și responsabil cu dezvoltarea francizei.
Cu o puternică expertiză în gestionarea și rafinarea modelelor de proximitate, alaturi de echipa sa va fi responsabil de elaborarea planurilor de proximitate pentru Carrefour Group în România în următorii ani.

Speaker info

Adina Crăciunescu
Adina Crăciunescu
Managing Partner
Diana Group


Managing Partner

Speaker info

Cristina Botgros
Cristina Botgros
Customer Excellence Director
Bergenbier SA, a Molson Coors Beverage Company


Cu o experiență de peste 14 ani in în diferite arii de business si roluri de management, atat la nivel national, cat si in proiecte regionale, în domenii precum Controlling, Planning și Performance Management, Key Account Management, Vânzări, Pricing și Business Intelligence, Cristina Botgros conduce departamentul de Customer Excellence din cadrul Bergenbier SA, a Molson Coors Beverage Company. Deschisa catre nou si avand o permanenta dorinta de a învăţa, Cristina și-a extins activitatea profesională, iar în februarie 2020 a absolvit ”Magna cum laude” programul EMBA al Sheffield University. In timpul liber, prefera activitatile in aer liber, calatoriile si sporturile extreme. Ambitia personala este de a ramane o persoana proactiva, optimista, ce reuseste sa faca diferenta in bine. 

Filter Speakers

We have 0 speakers matching your criteria