×
Reset Filters
Close
Close
Partner Details

Event menu

Scroll top

Viorica Cosmetic

„Viorica Cosmetic” este cel mai mare producător de cosmetice și parfumerie din Republica Moldova, având peste 30 de ani de experiență.

 

Începuturile brandului

Istoria brandului debutează în anii ’50 ai secolului XX, odată cu dezvoltarea industriei uleiurilor esențiale în Republica Moldova. Compania „Viorica Cosmetic” și-a început activitatea în ziua de 12 mai 1989.  În următorii ani, Viorica a devenit unul dintre principalii furnizori de cosmetice, parfumuri, produse pentru uz casnic și de igienă din întreaga URSS.

 

Viorica și holdingul Daac Hermes Group

În anul 2012, „Viorica” a fost privatizată de holdingul Daac Hermes Group, care până în prezent contribuie în mod activ la dezvoltarea bazei tehnico-materiale a întreprinderii, la cercetările științifice și la diversificarea portofoliului de produse. Investiția de peste 8 milioane de euro a făcut posibil accesul la noi oportunități de dezvoltare: modernizarea și extinderea liniei de produse, precum și achiziționarea unor echipamente performante.

 

 

 

Rețete exclusive pe bază de ingrediente vegetale.

Astăzi, „Viorica Cosmetic” este o companie modernă care produce cosmetice curate și inofensive bazate pe materii prime de origine vegetală, renunțând complet la peste 1900 de componente potențial dăunătoare.
 

Misiunea „Viorica” este de a demonstra că dezvoltarea unor produse cosmetice naturale, de o eficiență maximă și accesibile este posibilă.

 

 

Materia primă organică, certificată de Uniunea Europeană, este cultivată pe propria plantație ecologică „VioPark”.  „VioPark” este un proiect unic, al cărui obiectiv este cultivarea plantelor eco-pure în conformitate cu principiile permaculturii.

 

Descarcă aici prezentarea companiei.

 

 

 

 

 

 

Viorica Vie

 

Un sistem inedit de îngrijire a pielii și a părului cu efect antioxidant intensiv, dezvoltat pe baza invenției Laboratorului „Viorica” – complexul unic ViephenolTM, obținut din struguri moldovenești.

 

 

 

ViephenolTM este deosebit de concentrat în proantocianidină – un polifenol extrem de eficient și rar întâlnit în natură. Complexul protejează pielea și părul împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi, prevenind îmbătrânirea prematură.

Descarcă aici prezentarea gamei Viorica VIE.

 

 

 

 

 

 

Viorica Sensivio

 

O gamă de produse pentru igiena intimă a femeilor, create pe bază de ingrediente naturale și inofensive. Formulele special concepute pentru a nu afecta microbiomul pielii asigură curățare delicată, îngrijire optimă și prospețime de durată.


Descarcă aici prezentarea gamei Viorica SENSIVIO.

 

 

 

 

 

 

Viorica Basic Care


O serie de produse pentru îngrijirea de bază a tenului și corpului.

Lipidele vegetale saturate cu acizi grași deosebiți, combinate cu vitamine și extracte botanice active, hidratează eficient, hrănesc intens și regenerează structura pielii.

 

Descarcă aici prezentarea gamei Viorica BASIC CARE.

 

 

 

 

 

 

Viorica Nordica

 

O serie de produse cu o destinație specială, concepute pentru îngrijirea tenului în sezonul rece. Combinația perfectă de ingrediente intensiv hidratante și emoliente îngrijesc eficient pielea, suplinesc aportul de nutrienți și o protejează împotriva temperaturilor scăzute.

 

Descarcă aici prezentarea gamei Viorica NORDICA.

 

 

România, București, str. Diaconu Coresi 53
Nr. de telefon: /+40/ 770-533-744

Email: contact@viorica.eu

Website: www.ro.viorica.eu

Viorica Cosmetic