×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

Marți, 26 aprilie 2022, de la ora 10:00, Energynomics vă propune o conversație ONLINE pentru a descoperi care sunt primele proiecte dedicate hidrogenului în România și ce soluții tehnologice ar putea adopta!

Proiectul Hidrogen – România avansează rapid. Cu bugete deja programate în PNRR și cu angajamente publice din partea unor mari actori în mediul privat, primele proiecte de hidrogen ar putea apărea în următoarele luni.

Chiar înainte ca România să adopte strategia națională pentru hidrogen, Fondul de modernizare ar putea sprijini inițiativele care să transforme valorificarea energetică a hidrogenului din teorii științifice în proiecte viabile din punct de vedere comercial.

Parte a unei rețele dinamice de companii globale, centre de cercetare și consorții trans-naționale – Alianța europeană pentru hidrogen – România are șansa redesenării sistemului său energetic pentru a-l pregăti pentru viitor; un viitor construit în jurul energiilor regenerabile și al sistemelor de stocare și conversie pe scară largă, pe baza infrastructurii existente și a resurselor naturale proprii.

Ne propunem să aducem împreună toate perspectivele necesare pentru a înțelege care sunt oportunitățile momentului în Proiectul Hidrogen!