×
Reset Filters
Close
Close
Speakers

Event menu

Scroll top

Speakeri

Speakeri

Filter speakers

Speaker info

Iulia Pencea
Iulia Pencea
Managing Director
Nielsen România


Iulia Pencea conduce Nielsen România, cea mai mare companie de cercetare de piață din segmentul de retail audit la nivel local. Iulia are o experiență vastă din diferite industrii și metodologii de cercetare, lucrând în piețe din Europa de Est și din Orientul Mijlociu, unde a îndeplinit o serie de roluri strategice cu responsabilități de leadership în continuă creștere. În ultimii doi ani, Iulia Pencea a ocupat poziția de Consumer Insights Leader pentru România, anterior ocupând rolul de manager al echipei dedicate unui client strategic, coordonată regional din birourile Nielsen Emiratele Arabe Unite.

Speaker info

Nuno Afonso
Nuno Afonso
Vice President of Marketing & Strategy
Daymon


.

Speaker info

Claudia Stancu
Claudia Stancu
Certification Manager Romania
Bureau Veritas


Cu 17 ani de experienta in Vanzari si Business Development, dintre care 9 in piata de testare, inspectie si certificare, Claudia s-a alaturat Bureau Veritas ca Certification Sales & Marketing Manager in anul 2015, coordonand proiecte in Retail, Food & Hospitality. In ultimul an, Claudia Stancu a ocupat pozitia de Certification Manager si s-a concentrat pe dezvoltarea si implementarea de solutii strategice pentru repornirea in siguranta a afacerilor puternic afectate de criza Coronavirus.

Speaker info

Alina Horgea
Alina Horgea
Manager Tranziție alimentară și Mărci Proprii
Carrefour


Cu 19 ani de experiență dobândită în retail, din care 14 ani în Achiziții și Management Comercial, Alina și-a valorizat expertiza acumulată în zona de produse proaspete și FMCG. A făcut parte din echipa de deschidere a primului hipermarket din România și, de-a lungul parcursului sau profesional la Carrefour, a avut ample responsabilități în zona de operațional, achiziții și managementul proiectelor, cu o contribuție semnificativă la lansarea primelor filiere de calitate Carrefour. Din septembrie 2019, Alina coordonează unul dintre proiectele strategice ale Carrefour, cel de tranziție alimentară către obiceiuri de consum mai sănătoase și mărci proprii.

Speaker info

Oana Lungu
Oana Lungu
Directorul de Achiziții Food al Kaufland România & MoldovaOana Lungu are o experienţă de aproape 20 de ani în achiziţiile de produse FMCG. S-a alăturat echipei Kaufland România în urmă cu mai bine de 16 an, în calitate de Senior Category Manager. Din septembrie 2008 a fost numită Purchasing Executive Director Food.

Oana Lungu ocupă această funcţie în cadrul Kaufland România şi Moldova.

Speaker info

Ioana Dănăilă
Ioana Dănăilă
Head of Own Brands
Metro Cash & Carry România


Ioana Dănăilă s-a alăturat companiei Metro Cash & Carry în urmă cu aproape 10 ani, iar din ianuarie 2018 este managerul departamentului de mărci proprii. Obiectivele sale se referă la creșterea ratei de penetrare a mărcilor proprii la clienții revânzători.

Speaker info

Elżbieta Noga
Elżbieta Noga
Head of Private Label
Profi România


20 years of experience in category management, sourcing, product development and Private Label Management in Europe, UK and Asia.

Filter Speakers

We have 0 speakers matching your criteria