×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

  DAȚI CLICK AICI PENTRU A VIZIONA CELE 2 PANELURI LIVE!

                                                                                                                                           

Private Label Innovation Show, singurul eveniment din România dedicat exclusiv industriei de mărci private, revine pe data de 30 octombrie 2020 cu ediţia numărul IX.

Vom asigura şi în acest an insighturi valoroase, vom avea alături de noi speakeri relevanți şi vom prezenta în exclusivitate noutățile şi tendinţele momentului în industria mărcilor private.

Tematici

Vom prezenta dinamica segmentului de private label în 2020, în România și factorii care au condus la creșterea acestui segment, vom prezenta categoriile în care cota de piață a PL a crescut în volum și valoare, vom vorbi despre lansările de produse noi și vom afla de la marii retalieri cum a impactat pandemia strategia lor de private label. 

Audienţa evenimentului

Audienţa evenimentului este formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label. Platforma pe care se va desfăşura Private Label Innovation Digital Show permite audienţei să acceseze toate detaliile legate de eveniment (speakeri, agendă, program, sesiuni live), să viziteze secţiunea de Virtual Expo şi, de asemenea, să interacționeze cu vizitatorii în timpul evenimentului.

Agenda evenimentului:

09.30 – 11.00 Partea I: Dinamica segmentului de private label în 2020, în România şi Europa. Factorii care au condus la creșterea acestui segment şi proiecte inovative în retail

11.00 - 11.30 Networking Session

11.30 – 13.30 Partea a II-a: Proiecte inovative în retailul modern din România. Cum a impactat pandemia strategia de private label în IKA.

 

Contactează organizatorii : Cristi Brinca 0733 933 967, Aurelia Grigorescu 0767 118 833

Vezi cum s-au desfăşurat ediţiile anterioare accesând linkurile de mai jos: 

Private Label Innovation Show – 26 septembrie 2019

Private Label Innovation Show - 21 Septembrie 2018