×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

Joi, 22 aprilie 2021, de la ora 10:00, Energynomics vă propune o întâlnire în care experții invitați vor prezenta care sunt tendințele momentului în dezvoltarea inteligentă a orașelor din România! Imperceptibil de la un an la altul, gradul de confort pe care îl oferă orașele este tot mai ridicat. Între liniștea propriei locuințe și haosul transportului public din marile centre urbane, suntem mereu mai dependenți de o aplicație nouă sau de un nou serviciu de curierat. Dispozitivele și modelele de business inteligente își găsesc locul tot mai rapid, de la sectorul imobiliar (rezidențial și comercial) la cel industrial, de la logistică și transporturi, la rețele de utilități și soluții off-grid. Peste tot, apar soluții tehnice și echipamente care asigură în mod automat întreg confortul și toate nevoile de funcționare ale utilizatorilor.

Din ce în ce mai mult, inteligența artificială și digitalizarea sunt încorporate în viața de zi cu zi. Companiile mari companii concurează în propuneri inovatoare și în oferte de masă, în timp ce nou veniții propun soluții tehnologice de ultimă oră, de la senzori, la software și la echipamente de automatizare care contribuie discret la un plus de eficiență și performanță. Cum echilibrăm nevoile energetice și de comunicare în creștere, cu reducerea impactului asupra mediului înconjurător?

Ne propunem să vă aducem înainte experți și companii de la care să aflați mai multe despre tehnologiile și comportamentele, precum și despre proiectele care vă vor schimba viața în anii care vin!.