×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

About

Miercuri și joi, 13-14 aprilie 2021, la sediul Automobile Bavaria din Băneasa, București, Energynomics vă propune o întâlnire pentru a descoperi care sunt soluțiile aplicabile din acest moment pentru a rezolva inteligent din problemele orașelor din România!

Transportul, încălzirea și poluarea sunt principalele teme de interes pentru locuitorii orașelor, peste tot în lume. Adăugăm la aceasta schimbul rapid, simplu și sigur de informații între cetățeni și autoritățile responsabile de bunul mers al tuturor serviciilor publice, de la fisc, curățenie, educație și sănătate, până la pază și protecție.

Ne propunem să vă aducem înainte experți și companii de la care să aflați mai multe despre tehnologiile și comportamentele, precum și despre proiectele care vă vor schimba viața în anii care vin!

 

ZIUA 1 – 13 aprilie – Orașe sustenabile

Furnizorii de tehnologie propun soluții pentru abordări centralizate sau individuale, se adresează instituțiilor publice sau marilor companii de utilități, dar și utilizatorilor finali. Sunt echipamente și produse, sunt aplicații sau pachete software, sunt servicii sau modele comerciale care pot contribui, una câte una, la un confort sporit, la un plus de eficiență sau la un control mai bun al consumurilor de resurse.

Din ce în ce mai mult, inteligența artificială și digitalizarea sunt încorporate în viața de zi cu zi. Cum echilibrăm nevoile energetice și de comunicare în creștere, obligația de a renova/înlocui sistemele învechite, cu reducerea impactului asupra mediului înconjurător? Ne propunem să vă aducem înainte experți și companii de la care să aflați mai multe despre tehnologiile și comportamentele, precum și despre proiectele care vă vor schimba viața în anii care vin!   În 2021, nu doar vânzările de mașini ecologice s-au menținut la un ritm de creștere foarte alert, ci și instalarea de stații de încărcare, cele mai mult dintre ele stații rapide.

ZIUA 2 – 14 aprilie – Mobilitate electrică

Dar nu doar autoturismele contribuie la revoluția electrică; biciclete electrice sunt tot mai numeroase, iar autobuzele electrice au devenit realitate în câteva mari orașe din România. Urmează electrificarea flotelor de camioane grele, un segment în care marii producători anunță noi modele în fiecare an, iar deținători de flote sunt tot mai interesați de transporturi fără emisii de carbon.

Dezvoltarea infrastructurii de încărcare s-a accelerat vizibil, prin intrarea în piață a mai multor municipalități și promite evoluții spectaculoase pentru anii următori. Noutățile din zona de eficiență a bateriilor se lasă încă așteptate, dar multe companii vin cu soluții software avansate de control al încărcării și de management al clienților.

Cu fiecare zi, piața se aglomerează; ne propunem să identificăm împreună care sunt cei mai activi jucători și care sunt principalele oportunități care nu trebuie ratate în 2022!

Venue