×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

Joi, 7 aprilie 2022, de la ora 10:00, Energynomics vă propune o întâlnire ONLINE în care experții invitați vor vorbi despre cum trebuie scrise cererile de finanțare și care proiecte sunt avantajate!

Investițiile trebuie pregătite înainte de lansarea apelurilor din partea autorităților (Mihai Drăghici, EY), ba chiar înainte de publicarea Ghidurilor de Finanțare, în forma lor finală. Proiectele noi trebuie gândite holistic și integrate în modelul de afaceri al beneficiarului potențial, pentru a produce beneficiile scontate (Kurt Weber, Horvath & Partners).

Sunt două dintre ideilor pe care ni le-au transmis consultanții specializați în obținerea de finanțare nerambursabilă.

Pe de altă parte, băncile au propriile grile de interpretare și propriile filtre pe care le aplică nu doar ideilor de afaceri, ci și firmelor caBCre le propun. Cu tot cu sprijinul pe care îl reprezintă fondurile nerambursabile, companiile trebuie să identifice surse recurente de venituri clare.

Ne propunem să identificăm împreună – consultanți, bănci, companii beneficiare – care sunt acțiunile obligatorii, care sunt riscurile cele mai mari și cum vă puteți pregăti pentru a obține finanțare prin PNRR!