×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

Ți-ai dorit vreodată să ai posibilitatea de a interacționa în mod direct cu marile companii pe care le îndrăgești? Să afli pașii spre o cariera de succes, chiar de la angajații companiilor?

Evenimentul Stand&Fun day îți oferă toate aceste posibilități, alături de multe altele!

 

Stand&Fun Day:

  • Conferințe:

                 Ascultă prezentările partenerilor noștri conform programului  din secțiunea Presentations.

  • Standuri Parteneri:

                 Poți naviga de la un stand la altul, poți purta discuții 1 la 1(fie prin intermediu video, fie prin mesaje) cu reprezentanții companiilor și află ultimele oferte de job-uri accesând secțiunea Expo Area.

  • Networking:

                 Crează conexiuni și prietenii cu  persoane din aceași arie de interes cu tine inițiind conversații cu participanții din Guests.

  • Adună puncte:

                  Adună puncte participând la cât mai multe activitați pentru șansa de a câștiga premii și verifică-ți punctajul acumulat la Leaderboards.

  • Distrează-te:

                 Explorează cât mai mult mediul virtual and enjoy yourself. 

 

 

  • EESTEC Olympics:

EESTEC Olympics este un eveniment de tradiție al Asociației EESTEC București, în prezent ajungând la cea de-a 10 ediție. EESTEC București este prima organizație din România care a planificat și implementat un maraton de programare de amploare. Scopul acestui eveniment este să ofere studenților ocazia de a se afirma în cadrul unei competiții, de a avea contact direct cu companiile din domeniu și de a-și dezvolta abilitățile de lucru în echipă.Grupul țintă este format în preponderență din studenți ai diferitelor ramuri adiacente domeniului IT&C, dar evenimentul se adresează oricărui student care manifestă interes față de temele abordate în cadrul evenimentului. Maratonul include două tipuri de competiții: Main Challenge și Side Challenge care se vor desfășura pe parcursul mai multor săptămâni.

Înscrie-te aici până pe data de 13 martie!