×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

About

85% dintre joburile care vor exista în 2030 nu s-au inventat încă! Concluzia raportului realizat de Dell Technologies și Institute for the Future (IFTF), în 2017, cu ajutorul unui panel de 20 de experți în mediul academic, tehnologi și afaceri a stârnit multă îngrijorare și a pornit multe polemici.

Dincolo de rapoarte, estimări și cifre, realitatea este că simpla acumulare de cunoștințe nu mai este suficientă pentru a pregăti noile generații pentru viitor.

Când inteligența artificială avansează în ritm alert, când mașinile din ce în ce mai performante preiau joburi făcute cândva doar de oameni, cultivarea inteligenței emoționale și a empatiei este mai importantă decât oricând. Iar comunicarea, creativitatea și colaborarea nu mai sunt doar ”materii opționale” în educația copiilor noștri.

 

Pe 6 aprilie, la Educație pentru succes, afli de la 4 invitați de top – Gaspar Gyorgy, Ana Maria Brânză, Vlad Voiculescu și Oana Moraru – cum să îți educi copilul pentru performanță, succes și o viață împlinită.

Partners