Filter speakers
About speaker:

Andreea-Carla Mureșan

Experience Creator
ALLA Agency & Events

Andreea-Carla Mureșan e fondator al ALLA Agency & Events - agenția creatoare de experiențe și Event Manager al Dynamic Event Conference. E acea persoană pe care o găsiți, adesea, în spatele cortinelor (și al cuvintelor).

Tânăr antreprenor în domeniul organizării de evenimente, crede cu tărie că pasiunea este esențială în orice faci și că este extrem de important să crezi din tot sufletul în proiectele pentru care decizi să lucrezi. Astfel, ea însăși este o persoană plină de pasiune și drag pentru această muncă, pentru diversitate și pentru oameni.

De-a lungul celor 6 ani de când activează în acest domeniu, Andreea și-a pus semnătura pe proiecte ca Dynamic Event Conference, ELEMENTUM Festival sau Bathory IT & Print Days, având întotdeauna în minte construirea unei experiențe de neuitat.

About speaker:

Cristian Hossu

co-founder
Universum Events

Cristian este co-fondator al Universum Events, una dintre cele mai mari agenții de organizare de evenimente din România. Cu o experiență de 15 ani în industria evenimentelor, a organizat câteva dintre cele mai mari evenimente din domeniul lor, precum: Angajatori de TOP, GoTech World, Bucharest Tech Week, Innovation Summit sau Imobiliarium. Crede cu tărie în importanța tehnologiei și a inovației și caută mereu să reinventeze modul de realizare al lucrurilor.

Consideră că succesul lui în industria evenimentelor se datorează curajului de a fi primul ce a utilizat tehnologia ca pe un facilitator de valoare exponențial. În noul context, el pariază pe MyConnector - platforma virtuală & hibridă de organizare de evenimente ce are caracteristici unice și de folos în războiul pentru viitorul evenimentelor. Scopul său este acela de a oferi pieței globale un instrument puternic, destul de flexibil încât să se plieze pe aproape orice situație, dar destul de complex încât să acopere toate detaliile și personalizările de care agențiile au nevoie și pe care clienții le iubesc.

Despre Universum Events
Cu membrii fondatori având o experiență vastă, de peste 15 ani în event management, Universum Events este o companie construită în jurul conceptului de „arhitectură de eveniment”.

Munca noastră se bazează pe un mix fantastic de oameni minunați și idei briliante. Proiectele noastre împreunează experți din diferite domenii, de la project management până la inovație, pionieri ai digitalului, resurse umane sau comunicatori.

Traineri, prezentatori, artiști vizuali, designeri, facilitatori, muzicieni, comunicatori, magicieni și orice ar mai putea să îți vină în minte - îi avem pe toți.

About speaker:

Simona Corina Dordea

Specialist PR & Purtător de cuvânt
Opera Națională Română, Cluj-Napoca

Dintotdeauna pasionată de artă, Simona s-a dedicat universului creativ de mică. Studiile sale în artele vizuale au fost urmate de licența în Comunicare și PR la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, un masterat în Publicitate, precum și numeroase masterclass-uri și conferințe internaționale în marketing și management cultural, tematici pe care le aprofundează acum în cadrul propriilor studii doctorale.

Una dintre cele mai fericite întâlniri ale parcursului său creativ a fost cea cu Opera Națională Română din Cluj-Napoca, instituție în cadrul căreia activează din anul 2014 în calitate de Specialist PR și Purtător de cuvânt. Acest loc magic, unde scena clasică creează și recreează artă de peste o sută de ani, i-a oferit Simonei noi perspective asupra sincretismului cultural: un univers pe care ea îl consideră fascinant și dorește să îl împărtășească la rândul său publicului larg prin toate proiectele în care se implică.   

Despre Opera Naţională Română Cluj-Napoca
Opera Naţională Română Cluj-Napoca, prima instituţie lirică a ţării, a luat fiinţă la 18 septembrie 1919, odată cu Teatrul  Naţional clujean şi Conservatorul de Muzică. Aflată sub conducerea unor personalităţi artistice de marcă precum tenorul Constantin Pavel, dirijorul italian Egisto Tango, compozitorul Tiberiu Brediceanu, baritonul de faimă mondială Dimitrie Popovici-Bayreuth, au fost surmontate în decurs de câteva luni, dificultăţile legate de alcătuirea efectivă a unui ansamblu de operă.  Primele reprezentaţii au constat în două concerte simfonice la datele de 13 şi 14 mai 1920, sub conducerea dirijorului ceh Oskar Nebdal.

De la înfiinţare şi până în prezent, pe scena Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca au fost prezentate peste două sute de titluri de operă, operete şi balete din repertoriul universal demonstrând o largă deschidere spre toate şcolile şi stilurile. Pe această scenă au fost jucate peste patruzeci de creaţii româneşti - multe în premieră absolută - culminând cu Oedip de George Enescu, Meşterul Manole de Sigismund Toduţă sau baletul cu cor Luceafărul de Ziuă de Tudor Jarda. Prestigiul teatrului liric clujean a fost purtat şi peste hotare, datorită numeroaselor turnee internaţionale, precum şi a unor valoroşi solişti de înaltă ţinută artistică, formaţi la Cluj şi deveniţi nume de rezonanţă universală, precum : Angela Gheorghiu, Alexandru Agache, Carmen Oprişanu, Simona Noja, Nicoleta Ardelean, George Petean, Tatiana Lisnic, Marian Pop, Mihai Zamfir, Corina Circa și mulți alții.

About speaker:

Valentin Văcăruș

Managing Director
Godmother

Valentin are 20 de ani de experiență în comunicare, coordonează agenția Godmother, dar și alte proiecte antreprenoriale: 42years.ro, Cyberevent.ro,  Pufin.ro, teambuildinginovativ.ro. A predat organizarea de evenimente la FJSC - Universitatea din București.

Agenția Godmother
Godmother este o agenție focusată pe brand experience, are 25 colegi și peste 20 de ani de experiență. Înainte de pandemie agenția reușea să organizeze peste 100 de evenimente pe an iar acum s-a reprofilat pe organizarea evenimentelor online dar și pe campanii digitale de comunicare.

Despre Pufin
Pufin este o aplicație de mobile care conectează echipe și stabilește un teren de interacțiune între participanți. Este foarte ușor customizabilă și ușor de folosit de către toți participanții.

About speaker:

Vlad But

Sales & Marketing Manager
Azimut

Vlad este profesionist cu peste 9 ani de experiență în training și 7 ani de experiență în management și antreprenoriat.

Competențele dezvoltate în tot acest timp i-au oferit posibilitatea de a crea programe și soluții de dezvoltare și HR dedicate tuturor companiilor, fie că este vorba de start-ups sau multinaționale. Este mereu preocupat de îmbunătățirea continuă a proceselor de leadership și de găsirea unor metode cât mai creative de rezolvare a problemelor, folosind date și informații validate științific.

Despre UpdateED
updateED.com este prima platformă online de microlearning destinată atât persoanelor fizice cât și companiilor, cu conținut în limba română. Utilizatorii updateED pot să acceseze diverse tipuri de resurse, de la cursuri și e-books până la articole, video-uri și instrumente. Tematicile abordate sunt cele mai importante aspecte de îmbunătățit în orice organizație, de exemplu Managementul Stresului, Well-being, Productivitate, Leadership și mai nou Munca la Distanță. Toate informațiile folosite se bazează pe date științifice și cumulează peste 2 ani de cercetări și studii, iar conceptul de microlearning asigură eficiența și aplicabilitatea informației într-un timp foarte scurt. 

Exchange business card with test 1..

Exchange business card with test 1..asdads