×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

Pe 10 martie, organizăm a treia ediție a celei mai ample conferințe dedicate de Energynomics digitalizării în industria energetică din România, reunind companii și experți din energie, IT și mediul financiar: DigitALL 2022. Continuând reușita edițiilor anterioare – DigitALL 2020 și DigitALL 2021 – Energynomics va reuni pentru o zi cei mai influenţi decidenţi din trei industrii din ce în ce mai interconectate, pentru o discuție despre tendințele și proicetele anului 2022 în lumea digitală cu impact asupra industriei energetice.

Conferința DigitALL 2022 este concepută să ofere o platformă utilă de comunicare și conectare pentru responsabilii de IT&C și pentru alți factori de decizie la nivel înalt din organizații de top din domeniul energiei, IT și al serviciilor financiare. Participanții vor lua parte la dezbateri moderate pentru un schimb de cunoștințe și intuiții cu liderii și experții din industrie cu privire la oportunitățile și provocările pe care le implică transformarea digitală în diverse domenii economice.

DigitALL 2022 va aduce la un loc peste 20 de vorbitori – înalţi oficiali din Guvern şi din autorităţile relevante, manageri de top ai marilor companii, reprezentanţi avizaţi ai asociaţiilor profesionale, experţi români şi străini din mediul academic şi universitar. Conferința din 24 februarie va lansa o nouă serie de conferințe regionale pentru Digitalizare și Eficiență energetică, în al 6-lea an de campanie de informare dedicată acestor teme.