Reset Filters
Close
Close
Event Info

În data de 18 februarie, organizăm a doua ediție a celei mai ample conferințe dedicate de Energynomics digitalizării în industria energetică din România, reunind companii și experți din energie, IT și mediul financiar: DigitALL 2021. Continuând reușita ediției Digital 2020, Energynomics va reuni pentru o zi cei mai influenţi decidenţi din trei industrii din ce în ce mai interconectate, pentru o discuție despre tendințele anului 2021 în lumea digitală cu impact asupra industriei energetice.

DigitALL 2021 va aduce la un loc peste 20 de vorbitori – înalţi oficiali din Guvern şi din autorităţile relevante, manageri de top ai marilor companii, reprezentanţi avizaţi ai asociaţiilor profesionale, experţi români şi străini din mediul academic şi universitar. Conferința din 9 februarie va lansa o nouă serie de conferințe regionale pentru Digitalizare și Eficiență energetică, în al 5-lea an de campanie de informare dedicată acestor teme.

Participarea în asistență este GRATUITĂ în baza confirmării transmise de către organizator!

DigitALL 2021 este organizat de Energynomics, în parteneriat cu reputate organizații precum CIO Council, Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană, BusinessMark, British Romanian Chamber of Commerce și cu susținerea partenerilor noștri.