Digitalizare și Eficiență energetică: de unde pornești, cu cine vorbești

virtual event

11 June 2020

10:00 - 12:00

Virtual event, Romania

Add to calendar 06/11/2020 10:00 06/11/2020 12:00 Europe/Bucharest Digitalizare și Eficiență energetică: de unde pornești, cu cine vorbești Joi, 11 iunie, de la ora 10, Energynomics organizează al treilea eveniment din acest an în seria dedicată digitalizării și eficienței energetice în industrie: „Digitalizare și Eficiență energetică – de unde pornești, cu cine vorbești”, încă o dată într-un format complet digital de CONFERINȚĂ ONLINE.
https://myconnector.ro/virtual/digitalizare-i-eficien-energetic-de-unde-porneti-cu-cine-vorbeti/343
Virtual event hello@myconnector.ro

About

CLICK AICI PENTRU TRANSMISIUNEA LIVE

Evenimentul este parte din cea de-a patra ediție a campaniei Energynomics “Digitalizare și Eficienţă energetică în industrie”. Evenimentul îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Evenimentul este recomandat de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și se desfășoară cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Cluj.

Conferinţa este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor săi: Hewlett Packard Enterprise, MET România Energy.

Partners