×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

Joi, 26 august, de la ora 10:00, Energynomics organizează un nou eveniment din seria dedicată digitalizării și eficienței energetice, a cincea ediție a campaniei Energynomics „Digitalizare și Eficienţă energetică”. Din nou în Moldova, de această dată la Rubik Hub din Piatra Neamț (spațiu oferit de ADR Nord-Est), ne propunem să creștem nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică.

Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Deoarece numărul de locuri în sală este limitat, vă rugăm să ne transmiteți solicitarea de participare pe e-mail: events@wing-media.com!

Evenimentul este recomandat de Direcția pentru Eficiență Energetică din Ministerul Energiei și se desfășoară cu sprijinul Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Conferinţa este organizată de Energynomics cu sprijinul partenerilor săi: ABB, Kawasaki Gas Turbines Europe GmbH, Phoenix Contact, Wiren.