Reset Filters
Close
Close
Event Info

About

Joi, 4 martie 2021, între orele 10:00 și 13:00, Energynomics vă propune o nouă întâlnire ONLINE pentru a descoperi care este ritmul în care evoluează mobilitatea electrică în România!!

Într-un an în care vânzările de mașini s-au redus cu 20%, vehiculele electrice și hibrid au continuat ritmul alert de creștere, cu un avans anual de peste 100%. Potențialul segmentului de electromobilitate rămâne totuși extrem de ridicat, iar criza din 2020 nu a ajutat deloc! Implicarea municipalităților în segmentul transportului electric se menține puternică, dar ritmul poate fi mult accelerat.

Numărul încă mic de utilizatori întârzie cristalizarea unor modele de afaceri clare, iar soluțiile – de la furnizarea de electricitate, la accesul la infrastructură, de la oferta de mașini electrice, la senzori și platforme de comunicații dedicate – sunt inegale, cu câștigători încă incerți.

Ne propunem să identificăm care sunt tendințele anului 2021 în dezvoltarea sectorului vehiculelor electrice discutând cu cei care contribuie la conturarea acestor tendințe!

TEME

Perspective în dezvoltarea infrastructurii pentru mașini electrice

Soluții tehnologice disponibile azi, valabile și în viitor

Rolul și impactul autorităților locale, exemple de bune practici în acest sector în România

Oferta și serviciile de mobilitate disponibile

Prețurile, costul total și managementul financiar al investiției în mașini electrice

Factori stimulativi și obstacole în tranziția către flote corporate de mașini electrice

Modele de business stimulate de vehiculele electrice

Bateriile – povară sau oportunitate

Vor fi prezentate exemple demonstrative, iar vorbitorii invitați vor răspunde la întrebările lansate în cadrul sesiunii LIVE.

VIDEO conferința se va desfășura în limba română, fără traducere.