×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

CYBERTHREATS & CyberSecurity Day Conference 2021 a fost inclus în programul ENISA (European Network and Information Security Agency), făcând parte din evenimentele internaționale de profil, organizate cu ocazia European Cyber Security Month(ECSM).

În contextul interesului tot mai mare acordat securității informatice de către autoritățile de reglementare, organismele de elaborare a politicilor relevante, precum și de către instituțiile financiare, evenimentul își propune creşterea gradului de conştientizare privind securitatea cibernetică, precum şi furnizarea de soluţii pentru prevenirea şi gestionarea riscului cibernetic. 

Odată cu intensificarea atacurilor cibernetice și a campaniilor de spionaj cibernetic în întreaga lume, este foarte important să învățăm cum să identificăm, să răspundem și să prevenim aceste acțiuni care ne pot afecta atât la nivel personal, cât și la nivel de organizație. Aceste atacuri sunt direcționate către toate ariile de activitate: furnizorii de hardware / software / servicii și utilizatorii - consumatorii, sectorul privat și sectorul public, de aceea, temele și speakerii vor aborda toate aceste zone de activitate.

Specialiști de renume din domeniul securității cibernetice, împreună cu profesioniști reprezentanți ai instituțiilor de stat, vor dezbate atât cadrul legal pe care-l oferă Directiva NIS, cât și schimbările generate de criza sanitară din ultima perioadă.

Conferința CyberSecurity Day, organizată de certSIGN în parteneriat cu Institutul Bancar Român, oferă o oportunitate extraordinară de a intra în contact cu profesioniști în domeniul securității cibernetice, de a împărtăși idei și de a discuta provocările cu care se confruntă industria.