Reset Filters
Close
Close
Event Info

About

LIVE SESSIONS

 

Vom fi onorați să vă avem alături la Congresul Național de Radiologie și Imagistică Medicală, ce se va desfășura în perioada 1-5 octombrie 2020, exclusiv online.

Congresul Național de Radiologie și Imagistică Medicală este unul dintre cele mai ample evenimente științifice din România și are o structură de desfășurare complexă, cu sesiuni de comunicare simultane, cursuri practice, simpozioane și expoziție medicală. Evenimentul reunește anual colegi radiologi din Centrele de Radiologie şi Imagistică Medicală de tradiție din România, precum și invitați de notorietate din străinătate.

Suntem convinși că de abia așteptați să ne revedem, digital pentru moment, cu scopul de a ne proteja, de a respecta măsurile de prevenție și încurajăm ca recomandările de siguranță să fie însușite de noi toți, pentru protecția noastră și a celor din jurul nostru.

Programul științific elaborat doar în sesiuni ce se desfășoară după masa, pe parcursul a aproximativ 3 ore (16:00 – 19:00), va cuprinde studii de caz, mese rotunde, postere, sesiuni și cursuri practice oferind o excelentă oportunitate pentru participanți să învețe, să fie instruiți și să găsească răspunsuri concrete pentru diferite situații întâlnite în practica de zi cu zi.

În zilele de sâmbătă și duminică se vor organiza 2 sesiuni una dimineața și una dupămasa, pentru a descoperi cât mai multe actualități ale momentului.

Congresul Național este evenimentul reper unde întreaga comunitate a radiologiei descoperă în cadrul zonei de expoziție cele mai inovatoare dispozitive prezentate de companiile partenere, motiv pentru care le mulțumim că au răspuns invitației noastre.

Cu respect şi consideraţie,

Conf. Dr. Bogdan POPA

Președinte SRIM

Partners