×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

Sub sloganul UNLOCK THE FUTURE, Conferinta Progresiv, cel mai mare eveniment de business din piata romaneasca de retail & FMCG va reuni in perioada 25-27 mai 2022 la Hotelul International din Sinaia elita industriei.

A pregati viitorul nu inseamna decat a crea prezentul. (Antoine de Saint Exupery)

La o privire rapida turbulentele create de pandemie in ultimii doi ani nu au facut decat sa aduca in lumina reflectoarelor acele zone din business pe care jucatorii din retail si FMCG le-au putut perfectiona. Lectiile invatate s-au transformat rapid in oportunitati si au deschis apetitul pentru explorarea unor noi teritorii care vor constitui surse de crestere a afacerilor in viitor.

Mai mult ca oricand, triunghiul consumator-producator-retailer nu a facut exceptie de la regula de aur in retail: singura constanta este schimbarea! Pe masura ce companiile cauta sa se detaseze de modele de business depasite de cerintele actuale, industria raspunde la unison prin inovatie si tehnologie pentru a debloca viitorul. Revolutia digitala a accelerat nevoia de a fi mai aproape de consumator si continua sa modeleze felul in care va arata urmatorul capitol pentru protagonistii scenei de retail. Un lucru este cert: experientele memorabile de maine vor necesita solutii inovatoare pentru fiecare nivel al businessului, iar companiile din retail si FMCG vor trebui sa faca uz de creativitate si sa se reinventeze in permanenta. Totul pentru a-si servi consumatorii si pentru a-i loializa. Prin oferte si servicii personalizate, vor putea atrage cumparatori care se vor transforma din one-time buyers in ambasadori pe termen lung.

In cele din urma, nu multe au fost evenimentele care au impactat atat de profund industria de retail precum COVID-19, fortandu-i pe marii jucatori sa caute noi valente pentru concepte precum “local”, “sustenabilitate”, “personalizare” si sa-si regandeasca agenda de business. Apare astfel o intrebare pertinenta: ce chei detin companiile pentru a deschide viitorul?

La Conferinta Progresiv 2022 “Unlock the Future” va aducem raspunsuri prin key speech-uri, studii de caz, viziuni de business inovatoare, insighturi de la marile companii de market research si dezbateri pe subiectele cele mai “fierbinti” ale momentului. Toate acestea pentru a va articula ideile, prognozele si asteptarile pentru viitor, mai ales in contextul in care volatilitatea, incertitudinea, complexitatea si ambiguitatea sunt mai mari ca niciodata si raman o provocare, cel putin pe termen scurt.

Fii parte a celui mai vizionar eveniment din industria de retail & FMCG din Romania: Conferinta Progresiv!