×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

Click aici pentru evaluarea conferintei 

 

Sub sloganul THE AGE OF DISRUPTION, Conferinta Progresiv, cel mai mare eveniment de business din piata romaneasca de retail & FMCG va reuni in perioada 20-22 octombrie 2021 la hotelul International din Sinaia elita industriei.  

 

It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change. (Charles Darwin)

Intr-o industrie dinamica si sensibila la orice schimbare in comportamentul de consum precum retailul, pandemia de COVID-19 a fost cel mai distruptiv factor care a dus la schimbarea regulilor jocului, a modificat substantial tiparele de consum si a determinat jucatorii industriei sa regandeasca de la zero strategii atent construite in ani intregi.

“The Age of Disruption” marcheaza inceputul unei noi ere in retail & FMCG, in care jucatorii invata sa navigheze si sa construiasca intr-un context inca incert, in care au in fata un consumator nou, pentru care triggerele ce determina achizitia s-au schimbat, in care inovatia, tehnologia, noile modele de business si rapiditatea adoptarii acestora fac o diferenta cruciala in a ramane relevanti in piata.

”The Age of Disruption” este despre noua fata a retailului, digitalizare, personalizare si loializare. Vom lua pulsul industriei de retail si vom scoate la lumina noul portret al consumatorului marcat de pandemia de COVID-19, si vom afla cat de importante devin elementele de personalizare, facilitatile de convenience, precum si noile strategii si modele de business ce pot aduce oportunitati de crestere in contextul actual, dar si dincolo de acest univers.

In noua era a retailului, canalul de e-commerce devine indispensabil, insa provocarile legate de integrarea digitalului in strategia si activitatea zilnica vin la pachet cu alte pietre de incercare pentru retaileri si producatori. Cum transforma aceasta ecuatie modelul de comert clasic si cat de vitala este o strategie omnichannel?

Nu in ultimul rand, cum a schimbat ultimul an si jumatate modul in care s-au luat si adoptat decizii si strategii, ce inseamna sa fii un lider in retail in aceste vremuri turbulente si ce urmeaza din acest punct de vedere? Ce putem invata din experienta pietelor mai dezvoltate care au simtit pe propria piele efectele noilor factori disruptivi? Cum arata viitorul in industria de retail si in ce masura putem sa profitam de provocarile prezente pentru a le transforma in veritabile oportunitati?

La Conferinta Progresiv 2021 “The Age of Disruption” va aducem raspunsuri prin key speech-uri, studii de caz, viziuni de business inovatoare, insighturi de la marile companii de market research si dezbateri pe subiectele cele mai “fierbinti” ale momentului. Toate acestea pentru a va articula ideile, prognozele si asteptarile pentru viitor.

Fii parte a celui mai vizionar eveniment din industria de retail & FMCG din Romania: Conferinta Progresiv!