×
Reset Filters
Close
Close
Speakers

Event menu

Scroll top

Speakeri

Speakeri

Filter speakers

Speaker info

Ada Roseti
Ada Roseti
Expert Media

rate this speaker


Alexandra Tiganas, mai cunoscuta sub pseudonimul Ada Roseti, este un cunoscut critic de film si expert media, care a ales in ultimii ani sa lase deoparte lumea cinematografiei si sa se ocupe de stiintele comunicarii in educatie.

Speaker info

Adriana Record
Adriana Record
Director Executiv
Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER)
rate this speaker


Adriana este director executiv la Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER). Cu un background de peste 10 ani în comunicare, marketing și dezvoltare, Adriana Record face parte din echipa CCIFER din 2007. În noua poziție, Adriana conduce o echipă de 10 persoane implicate în activități comerciale, de formare și de animare a comunității de afaceri franco-române. CCIFER reunește peste 400 de companii membre și propune peste 100 de evenimente pe an care facilitează oportunitățile de afaceri între acestea.

Speaker info

Alex Grecu
Alex Grecu
Prezentator / MC
Radio Europa FM
rate this speaker


Sunt din București, dar ardelean la bază. Am trei pasiuni mari care mă ajută să îmi mențin direcția. Pasiunea pentru comunicare, a mea #poftădeport și pasiunea pentru mașini, motociclete și tot ce mai poate fi condus/pilotat. Am mai multe planuri profesionale și consider că aceasta este calea pentru a rămâne motivat. Faptul că schimb de mai multe ori într-o zi registrul, m-a făcut să fiu mai creativ, să identific mai multe oportunități și să fiu mai productiv în activitățile pe care le întreprind.

Speaker info

Anca Purdel
Anca Purdel
Business Development Manager & Teambuilding Architect
Learning Architect
rate this speaker


Business Development Manager Learning Architect| Trainer| Arhitect solutii dezvoltare echipe Team Architect

Speaker info

Andreea Voinea
Andreea Voinea
Director Executiv Resurse Umane
Banca Comercială Română
rate this speaker


De numele Andreei Voinea se leagă două dintre cele mai mari transformări de resurse umane din economia românească, fiind mandatată de Erste Group, acționar al BCR, şi OMV, acționar al Petrom, să conducă procesele de integrare si transformare de resurse umane ale celor două companii.

Cu o vastă experienţă internațională, Andreea a lucrat pentru companii din Londra, New York şi Bruxelles, deținând poziții precum Head of Reward, Group Central Functions la Barclays Plc London; Senior Consultant pentru Towers Perrin în Londra, New York şi Bruxelles; precum şi poziția de Director Asociat în divizia de Global Equities pentru Deutsche Bank Securities NewYork.

Andreea a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi programul de MBA al Universităţii Tulane, A. B. Freeman School of Business din Statele Unite.
În prezent, Andreea este Presedinte HR Club Romania şi este membru fondator al Romanian Education Trust şi Romanian Business Club din UK.

Speaker info

Bogdan Pismicenco
Bogdan Pismicenco
Country Manager România, Bulgaria și Moldova
Kaspersky
rate this speaker


Bogdan este Country Manager al Kaspersky in Romania, Bulgaria si Republica Moldova, companie in care lucreaza din 2014. El a absolvit Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti si lucreaza in vanzari din anul 2003, cand si-a inceput parcursul profesional in Xerox. El este un speaker frecvent la conferinte de business fiind pasionat de cybersecurity si educatia privind acest domeniu.

Speaker info

Cătălin Vasile
Cătălin Vasile
Head of Sales & Customer Experience Practice
TREND Consult
rate this speaker


Catalin este Consultant Senior in cadrul TREND Consult generand o abordare integrata a 2 arii de expertiză: #vanzari si #customer experience. El ajuta echipele de vanzari sa implementeze procese productive si construieste interactiuni care aduc valoare, generand un diferentiator puternic pentru organizatii si asigurand astfel sustenabilitatea pe termen lung. Catalin este Project Owner pentru Platforma Evolution Journey

Speaker info

Ciprian Negură
Ciprian Negură
Fondator
Skills Of The Future
rate this speaker


Având peste 20 ani de experientă in telecomunicații si consultantă de management, Ciprian este fondatorul companiei Skills Of The Future, o platformă destinată experților implicați în proiecte de transformare digitală în România.

Este absolvent al programului Executive MBA organizat de Institutul pentru Afaceri si Administratie Publica (ASEBUSS) in parteneriat cu Universitatea KSU din Atlanta, USA si din 2019 este Coach certificat de International Coaching Academy prin programul acreditat de certificare in Coaching de nivel PCC.

Speaker info

Corneliu Fecioru
Corneliu Fecioru
Managing Partner
e-Learning Company
rate this speaker


Om de business cu o experienta semnificativa atat in conducerea unei companii cu o cifra de afaceri de 60 de milioane de euro, dar si a unui startup inovativ de e-learning.

Speaker info

Cristina Rațiu
Cristina Rațiu
CEO
BITTNET Training
rate this speaker


Cristina coordoneaza activitatea diviziei de educatie in IT a Bittnet Training, cel mai mare furnizor de servicii si consultanta de training IT din SE Europei. Lucreaza in domeniul educatiei de 12 ani si crede in invatarea continua ca mod de viata. Prin programele create alaturi de echipa, Bittnet a ajuns lider de piata si livreaza anual training si certificari in IT la peste 4000 de profesionisti din sectorul IT.

Speaker info

Dan Berteanu
Dan Berteanu
VP, Education Division
BITTNET Group
rate this speaker


Dupa 5 ani de Automatica si 6 luni de armata s-a apucat de vanzari. A vandut 3 ani FMCG, 5 ani produse chimice de intretinere industriala si 20 de ani invatare pentru adulti. In 2012 si-a inceput calatoria antreprenoriala dupa ce a cumparat franciza Achieveglobal din Romania si dupa un proces de re-branding a creat EQUATORIAL.

In 2018 a vandut business-ul catre BITTNET Group, unde din 2019 coordoneaza cele 3 companii din divizia de Educatie. Face parte din Board-ul VITAS IFN, din Board-ul Romanian Business Leaders si din Board-ul NARADA. In 2020 a investit in prima clinica digitala de psihoterapie din Romania si de 7 ani mentoreaza start-up-uri din Innovation Labs, Factory si Future Shapers, precum si asociatii studentesti.

Speaker info

Dan Ștefan
Dan Ștefan
Fondator
Autonom Group
rate this speaker


Dan Ștefan este un antreprenor pasionat de dezvoltarea oamenilor și a organizațiilor sustenabile, axate pe învățare. Crede într-un management bazat pe autonomie și mai ales pe valori. În 2006 a ales calea antreprenoriatului: a fondat alături de fratele său compania Autonom, liderul pieței de închirieri mașini și servicii de mobilitate din România.

Speaker info

Denisa Panaite Cașu
Denisa Panaite Cașu
PwC's Academy Manager
PwC Romania
rate this speaker


Lider al Academiei PwC in Romania, Denisa are pregatire academica in marketing, psihologie organizationala, HR management si business coaching. De 20 de ani, livreaza programe de training si ofera consultanta pentru dezvoltarea angajatilor, fiind implicata in implementarea multor proiecte de change management si leadership la scara larga. Vede tehnologia ca pe un facilitator al invatarii si al aplicarii practice a cunostintelor. Tine foarte mult la experienta “utilizatorului” si la impactul in business, elemente pe care le considera cheie in orice strategie de dezvoltare durabila. Inca dinainte de pandemie, Denisa este un promotor perseverent pentru adoptarea de tehnologii si metodologii relevante in cresterea productivitatii si in crearea de spatiu pentru o munca cu sens.

Speaker info

Diana Stafie
Diana Stafie
Fondator
FutureStation
rate this speaker


Diana Stafie este consultant de strategie si studii prospective (Foresight) si fondator al FutureStation.ro

Speaker info

Dragoș Bălan
Dragoș Bălan
Fondator
Marcom Hub
rate this speaker


Founder at GT - Creative Production Agency | Mastermind at Marcom Hub

Speaker info

Dragoș Iliescu
Dragoș Iliescu
Prof. Univ. Dr. în Psihologie

rate this speaker


Dragos Iliescu este Prof. univ. dr. in psihologie, specialist in psihologie organizationala si masurare psihologica. Dragos este autor si co-autor a peste 80 de lucrari publicate in jurnale si carti de specialitate si de asemenea autor si co-autor a peste 70 de lucrari prezentate la conferinte stiintifice internationale.

Speaker info

Florin Iordăckioiu
Florin Iordăckioiu
Learning and Development Manager
ORANGE
rate this speaker


Florin Iordackioiu, managerul echipei de Learning & Development din Orange România, are o bogată experiență de training și de consultant în acest domeniu în mai multe țări din Europa și Africa. Mereu gata pentru viitor, însetat de înțelepciune și îmbunătățire continuă și preocupat de leadership și practici de coaching, Florin este încrezător că potențialul poate fi mereu maximizat.

Speaker info

Guillaume Macczak
Guillaume Macczak
Associate Partner
EY Romania
rate this speaker


Guillaume este liderul CFO și GBS Consulting Services al EY în România. Are o experiență de peste 15 ani în finanțe, consultanță în diferite sectoare, precum și manager de consolidare pentru activitățile de piață ale unei bănci europene și șef al contabilității și raportării europene în SSC-ul lor. A condus proiecte de transformare, transferuri de activități în România și India și a dezvoltat un apetit pentru inovare în management.Pasionat de sprijinirea clienților în transformarea funcției lor financiare. Este entuziasmat de inovația în management. Iubește fotografia.

Speaker info

Julien Zidaru
Julien Zidaru
Founding Partner
Design Thinkers Academy Eastern Europe
rate this speaker


Julien are o experiență de peste 20 de ani în management și consultanță, cu focus pe experiența clienților și înțelegerea comportamentului consumatorilor. In urma cu 5 ani a trecut la zona antreprenorială, devenind partener în Exact Business Solutions și ulterior făcând parte din echipa fondatorilor DesignThinkers Academy Eastern Europe.

Speaker info

Laura Bivol
Laura Bivol
HR Transformation Lead
ORANGE
rate this speaker


Laura Bivol, HR Transformation Lead @Orange ; crede in echilibru ca scop si in schimbare ca mijloc de a-l atinge; experienta dobandita in consultanta de HR si implementare de proiecte transformationale.

Speaker info

Liviu Drăgan
Liviu Drăgan
Chairman
DRUID
rate this speaker


Absolvent Magna Cum Laude al Universității Politehnice din București, Liviu Drăgan a creat două dintre cele mai renumite branduri de IT Romanești – TotalSoft și Charisma. Ca membru fondator și Președinte a Asociației Naționale a Industriei de Software și Servicii (ANIS), Liviu Drăgan a fost implicat activ în promovarea industriei Românești de IT. La începutul anului 2018, el a pornit o nouă poveste de succes – DRUID – o companie care dezvoltă asisteți virtuali (chatbots) cu ajutorul tehnologiilor emergente – AI și Machine Learning. Acești asistenți contribuie la digitalizarea și automatizarea proceselor și a fluxurilor de business în orice industrie și orice rol. Astăzi, DRUID are clienți pe toate continentele și un ecosistem de parteneri de implementare ce crește rapid.

Speaker info

Loredana Niculae
Loredana Niculae
CEO
NNC Services
rate this speaker


Loredana este fondatoarea companiei multinaționale de consultanță în marketing digital, NNC Services. Loredana consideră că mediul de afaceri este o oportunitate de a cunoaște oameni inteligenți și valoroși; misiunea ei este să se asigure că eforturile, munca și ideile de afaceri valoroase se răspândesc în lume.

Speaker info

Magda Tabac
Magda Tabac
Fondator și PCM Trainer
Mind Training Ltd
rate this speaker


Magda a câștigat peste 12 ani de experiență în organizații multinaționale din Germania, Brazilia, Romania și Marea Britanie, în arii precum consultanță strategică, strategie comercială, planificare, customer experience, employee engagement și managementul echipelor. În ultimii șapte ani din mediul corporativ, Magda s-a concentrat mult pe zona de training si coaching, ajutându-i pe ceilalți să se dezvolte pentru a-și atinge potențialul. În prezent, este fondator și trainer principal al companiei Mind Training Ltd.

Prin munca sa, dorește să îi ajute pe oameni să ducă o viață mai bună prin auto-cunoaștere, îmbunătățirea abilităților de comunicare și management al stresului.

Face acest lucru livrând traininguri și workshop-uri de Process Communication Model și Neuroștiințe Aplicate (ex. Neuroștiința Stressului și Rezilienței, Neuroștiința Comunicării, Neuroștiința Încrederii, etc.)

Speaker info

Magor Csibi
Magor Csibi
Head of Leadership and Organizational Culture Practice
TREND Consult
rate this speaker


Magor este un consultant cu experienta in proiectele legate de #cultura organizationala și #leadership. Lucreaza cu echipe de board, lideri de companii si anreprenori pentru analiza si imbunatatirea actului de #leadership. Ajuta echipe diverse pentru a constientiza importanta autenticitatii si a factorului uman in procesele de business.

Speaker info

Matei Stănculescu
Matei Stănculescu
Co-Fondator
Mental Fitness
rate this speaker


Matei este coach ACC acreditat de ICF și Mental Fitness Coach, trainer, psiholog și consilier vocațional acreditat ANC, cu peste 15 ani experiență în industrii creative și peste 8 ani în zona antreprenorială și cea corporate. Totodata, este co-fondatorul unui program de educație non-formală pentru adolescenți și coaching pentru părintii lor, program care a atins în ultimii 2 ani peste 1000 de oameni. Abordarea sa presupune o îmbinare între coaching-ul pentru performanță, psihologia cognitivă, cea pozitivă si neuroștiințe. Toate acestea duc către ceea ce noi numim Inteligență Pozitivă. Matei este și pionier în primul val de mental fitness coaching, condus de Shirzad Chamine (positiveintelligence.com) și urmează formarea în Terapia Centrată pe Persoană (Rogersiana). Mai multe detalii despre el sunt disponibile pe https://www.mental-fitness.ro/despre-noi/.

Speaker info

Mihai Bran
Mihai Bran
Co-Fondator
ATLAS - atlas.app
rate this speaker


Mihai Bran este medic primar psihiatru și co-fondator ATLAS, platformă digitală de sănătate și wellbeing, care și-a început activitatea în 2016 dintr-o singură dorință: de-a face bine. Reunește peste 1000 de medici și specialiști verificați și licențiați în psihoterapie, telemedicină, nutriție, coaching, parenting și consiliere financiară, care oferă suport atât utilizatorilor privați, cât și celor din mediul corporate sau ONG-urilor. Serviciile ATLAS sunt disponibile 24/7, de oriunde, oricând, pentru a le fi alături tuturor celor care au nevoie de ajutor specializat.

Speaker info

Mihai Zânt
Mihai Zânt
Managing Partner
HUMANISTIC
rate this speaker


Mihai ZÂNT este Coach Executiv, Trainer și Managing Partner în HUMANISTIC (www.humanistic.ro). Având peste 10 ani de experiență în echipe și comunități de frunte, și-a concentrat munca în construirea organizațiilor de învățare. Acum, el proiectează Călătorii de învățare pentru clienții corporativi, cu accent pe #Self Leadership și #Future Skills. el este, de asemenea, coaching și mentorat antreprenori consacrați sau în faza lor de tranziție sau incubare.

Speaker info

Mirel Bran
Mirel Bran
Storyteller from the future

rate this speaker


Mirel Bran – storyteller from the future. Coach, scriitor si jurnalist la Le Monde. Realizator al emisiunii « Noi venim din viitor » difuzata de Radio France Internationale (RFI) Romania.

Speaker info

Natalija Counet
Natalija Counet
Talent Initiatives Lead at Amsterdam Economic Board
361degreesLAB
rate this speaker


Natalija Counet este consultant si keynote speaker specializat în rezolvarea provocărilor actuale legate de educație si viitorul muncii.

Ea este fondatoarea 361degreesLAB, companie care ajută organizații și indivizi să se pregătească pentru meseriile viitorului.

În cadrul Boardului Economic din Amsterdam, Natalija facilitează colaborarea între mediul de business, cel academic si guvern, dezvoltând programe și inițiative de sprijin a regiunii, în ambiția de a dezvolta cea mai adaptivă piață a muncii din Europa până în 2025.

Speaker info

Nevenca Doca
Nevenca Doca
Director Executiv Resurse Umane
Banca Transilvania
rate this speaker


Nevenca Doca este Director Executiv de Resurse Umane in cadrul Bancii Transilvania, parte din echipa BT din anul 2002. In aceasta perioada, BT a crescut de la 1.200 la peste 9.000 de angajati si a ajuns pe locul 1 in sistemul bancar, dupa active, atat datorita cresterii organice, cat si in urma unor achizitii. De asemenea, banca este unul dintre cei mai mari angajatori din Romania. Considera ca cel mai mare succes al sau este dezvoltarea unui model de “Human Banking” in BT. Inainte de a lucra la Banca Transilvania, Nevenca Doca a fost sef al departamentului de resurse umane din cadrul bancii ABN Amro.

Speaker info

Oana Lefter
Oana Lefter
Managing Partner
NNC Services
rate this speaker


Oana are o experiență de peste 16 ani în marketing și comunicare. În prezent, este Managing Partner al NNC Services, o companie de top specializată în servicii de marketing pentru companiile B2B. Oana coordonează divizia de training lansată recent la NNC Services, sub marca B2B Academy, care susține antreprenorii, managerii, specialiștii în marketing și oamenii de vânzări din întreaga lume să își îmbunătățească abilitățile de marketing digital și prospectare.

Speaker info

Oana Opriș
Oana Opriș
Development Manager
The Entrepreneurship Academy
rate this speaker


Oana este Development Manager la The Entrepreneurship Academy și crează programe educaționale și antreprenoriale pentru adulți și mediul de business, cu accent pe mindset antreprenorial. (www.entrepreneurship-academy.ro). Are experiență corporate dar și un doctorat de inovare socială în universitățile publice. Cel mai nou program educațional pentru adulți antreprenori este Spark’n’Switch (www.sparknswitch.ro).

Speaker info

Olimpia Meșa
Olimpia Meșa
Autor
Cum Învață Oamenii
rate this speaker


Olimpia Meşa este cea care a deschis prima firmă de instructional design din Europa Centrală şi de Est. Pregătirea şi certificările necesare pentru această activitatea le-a realizat în cadrul unei companii din Statele Unite, pe care ulterior a fost invitată să o reprezinte în Europa.

Olimpia este designerul de curs care se află în spatele sutelor de programe corporative, educaţionale de succes, realizate atât online cât şi live şi traduse în peste 20 de limbi. Fluentă în 4 dintre acestea, ea crează cursuri şi oferă consultanţă companiilor din Fortune 500 în arii precum design de învaţare, leadership, coaching ori managementul schimbării. În paralel, în cadrul Book to Courses™ Corporate Learning School, ea livrează cursurile Creating Cutting Edge Corporate Courses dedicate trainerilor, consultanţilor şi profesioniştilor în HR pe care îi învaţă cum să integreze gândirea vizuală, jocuri şi stiluri de învăţare bazate pe procesul de învăţare al creierului în cadrul trainingurilor pe care la rândul lor trebuie să le pregătească pentru clienţi ori companiile in care fac parte.

În 2015, a demarat proiectul Book to Courses ™ Online School, care constă în tranformarea unei cărţi de nonficţiune în cursuri livrate live, online, sau in app-uri astfel încât autorii de cărţi să aibă posibilitatea de a aduce o schimbare concretă în viaţa celor din jurul lor. În 2019, a lansat cartea How People Learn, tradusa in alte 3 limbi, romana, spaniola si franceza.

Speaker info

Ovidiu Dîmbean-Creta
Ovidiu Dîmbean-Creta
Rector
ASEBUSS Business School
rate this speaker


Ovidiu are peste 18 ani de experiență în predare în cadrul programului ASEBUSS EMBA și al programului Entrepreneurial MBA. A fost instruit la Harvard Business School în cadrul programului pentru profesori din Europa Centrală și de Est (CEETP) și la prestigioasa Școală de Afaceri Wharton, a Universității din Pennsylvania , unde a participat la un alt program personalizat pentru profesori din CE Europe, un program numit Wharton Emerging Economies Program în finanțe și bancare. Ovidiu a ocupat funcția de Director Financiar în numeroase companii precum Eli Lilly, Topway Industries, Flanco, Arctic si Infopress.

Speaker info

Sandra Jitianu
Sandra Jitianu
Co-Fondator
Mental Fitness
rate this speaker


Sandra Jitianu, EMBA, este consultant în management, trainer și performance coach cu proiecte livrate în România, Rep. Moldova, Spania, Germania și Elveția. Este Partner la Ideograf, co-fondator iTeeneris și Mental Fitness Romania.

Speaker info

Șerban Chinole
Șerban Chinole
Master Certified Coach
Independent Consultants
rate this speaker


Executive Coach Speaker Traveler at Independent Consultants SRL currently living in Bucharest, Romania.

After a 15 years journey in professional coaching, Șerban became a Master Certified Coach with International Coaching Federation, a journey started back in 2005.

His interests range from entrepreneurship to wine. He is also interested in education, cooking, and skiing.

Speaker info

Sergiu Neguț
Sergiu Neguț
Co-Fondator, Executive VP
FintechOS
rate this speaker


Sergiu este un reputat antreprenor, angel investor, speaker și lecturer al Maastricht School of Management. El are un istoric pozitiv de creștere a diferitelor companii în care a ocupat roluri precum: adviser, membru in board, angel investor, manager în industrii diverse (healthcare, IT&C, servicii financiare, HR, consultanță).

Speaker info

Silvia Trifu
Silvia Trifu
Fondator, Trainer NLP, Master Practitioner TLT© si Hipnoza
Inner Safari
rate this speaker


Silvia a ales sa isi schimbe radical cariera si sa se concentreze pe ceea ce o motiveaza si pasioneaza – intelegerea structurii si evolutiei psihicului uman – lucru care conduce la dezvoltarea personala continua. A obtinut certificarea de Trainer NLP acordata de scoala Tad James, iar acum isi doreste sa duca mai departe schimbarea prin propria scoala de coaching cu NLP – Inner Safari.

Silvia se dedică dezvoltării personale și catalizării celor mai profunde schimbări în viețile oamenilor în cadrul.Inner Safari,Școală de programare neuro-lingvistică (NLP) ceritificată de American Board of NLP (ABNLP).

Speaker info

Ștefania Antone
Ștefania Antone
Managing Partner
Learning Architect
rate this speaker


Trainer si consultant cu 18 ani de experienta in crearea si implementarea unor programe de L&D in peste 100 de organizatii din 6 tari si Managing Partner Learning Architect. In 2019, prezenta in “Top 20 traineri” conform studiului L&D Industry Survey. Desi inceputurile in training au fost, desigur, intr-o varianta face to face pe meleaguri mioritice, Stefania a inceput din 2015 proiectele de design & facilitare virtuala cu echipe multiculturale, experienta valoroasa care a contribuit la lansarea in 2020 a strategiei omnilearning a Learning Architect. Pe langa partea de strategie omnilearning, Stefania este in continuare un trainer foarte activ, fiind implicata in 2020 in proiecte de livrare virtuala in 13 organizatii.

Speaker info

Vladimir Deliu
Vladimir Deliu
Sr. Manager, Learning Alliances
UiPath
rate this speaker


Vladimir Deliu coordoneaza programul academic al UiPath in Europa, Middle East si Africa. Cu ajutorul partenerilor academici din regiune contribuie la democratizarea si adoptia tehnologiei Robotic Process Automation (RPA) in universitati, collegii, centre de research si reconversie profesionala. Avand misiunea de a creste rata angajabilitatii tinerilor cu skill-uri in automatizare de procese, dar si de a oferi oportunitati de angajare celor care trec prin reconversie profesionala, Vladimir se implica in proiecte diverse si creative in industria educatiei. Vede automatizarea ca pe un facilitator al dezvoltarii societatii si crede ca abilitatile tehnice elibereaza indivizii de munci repetitive si le ofera un growth mindset care le permite acestora sa construiasca o lume mai buna.

Filter Speakers

We have 0 speakers matching your criteria