×
Reset Filters
Close
Close
Agenda

Event menu

Scroll top

Agenda filters

Event days
All days
Mon
17
May
Event stages (1)
All stages

Conferința Skills Of The Future

May 17, 2021
08:30 - 09:00 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Networking Break

Acces Conferință - Live Music

May 17, 2021
Networking Break
Networking și muzică live din studioul Marcom Hub
09:00 - 09:15 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Keynote

Cuvânt de Deschidere

May 17, 2021
Keynote
Alex Grecu
Alex Grecu
Prezentator / MC
Radio Europa FM
rate this speaker


Dragoș Bălan
Dragoș Bălan
Fondator
Marcom Hub
rate this speaker


Founder at GT - Creative Production Agency | Mastermind at Marcom HubCiprian Negură
Ciprian Negură
Fondator
Skills Of The Future
rate this speaker


Având peste 20 ani de experientă in telecomunicații si consultantă de management, Ciprian este fondatorul companiei Skills Of The Future, o platformă destinată experților implicați în proiecte de transformare digitală în România.

Este absolvent al programului Executive MBA organizat de Institutul pentru Afaceri si Administratie Publica (ASEBUSS) in parteneriat cu Universitatea KSU din Atlanta, USA si din 2019 este Coach certificat de International Coaching Academy prin programul acreditat de certificare in Coaching de nivel PCC.09:15 - 10:00 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Keynote

Keynote Speaker - Natalija Counet

May 17, 2021
Keynote
Ciprian Negură
Ciprian Negură
Fondator
Skills Of The Future
rate this speaker


Natalija Counet
Natalija Counet
Talent Initiatives Lead at Amsterdam Economic Board
361degreesLAB
rate this speaker


Natalija Counet este consultant si keynote speaker specializat în rezolvarea provocărilor actuale legate de educație si viitorul muncii.

Ea este fondatoarea 361degreesLAB, companie care ajută organizații și indivizi să se pregătească pentru meseriile viitorului.

În cadrul Boardului Economic din Amsterdam, Natalija facilitează colaborarea între mediul de business, cel academic si guvern, dezvoltând programe și inițiative de sprijin a regiunii, în ambiția de a dezvolta cea mai adaptivă piață a muncii din Europa până în 2025.10:00 - 10:45 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Panel

DEZVOLTAREA ABILITATILOR DIGITALE | BUSINESS | PERSONALE

May 17, 2021
Panel
Care sunt abilitățile potrivite noii realități și mai ales cum antrenăm aceste abilități într-un timp scurt? Poate tehnologia să accelereze acest proces?
Cătălin Vasile
Cătălin Vasile
Head of Sales & Customer Experience Practice
TREND Consult
rate this speaker


Adriana Record
Adriana Record
Director Executiv
Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER)
rate this speaker


Adriana este director executiv la Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER). Cu un background de peste 10 ani în comunicare, marketing și dezvoltare, Adriana Record face parte din echipa CCIFER din 2007. În noua poziție, Adriana conduce o echipă de 10 persoane implicate în activități comerciale, de formare și de animare a comunității de afaceri franco-române. CCIFER reunește peste 400 de companii membre și propune peste 100 de evenimente pe an care facilitează oportunitățile de afaceri între acestea.Corneliu Fecioru
Corneliu Fecioru
Managing Partner
e-Learning Company
rate this speaker


Om de business cu o experienta semnificativa atat in conducerea unei companii cu o cifra de afaceri de 60 de milioane de euro, dar si a unui startup inovativ de e-learning.Nevenca Doca
Nevenca Doca
Director Executiv Resurse Umane
Banca Transilvania
rate this speaker


Nevenca Doca este Director Executiv de Resurse Umane in cadrul Bancii Transilvania, parte din echipa BT din anul 2002. In aceasta perioada, BT a crescut de la 1.200 la peste 9.000 de angajati si a ajuns pe locul 1 in sistemul bancar, dupa active, atat datorita cresterii organice, cat si in urma unor achizitii. De asemenea, banca este unul dintre cei mai mari angajatori din Romania. Considera ca cel mai mare succes al sau este dezvoltarea unui model de “Human Banking” in BT. Inainte de a lucra la Banca Transilvania, Nevenca Doca a fost sef al departamentului de resurse umane din cadrul bancii ABN Amro.Mihai Zânt
Mihai Zânt
Managing Partner
HUMANISTIC
rate this speaker


Mihai ZÂNT este Coach Executiv, Trainer și Managing Partner în HUMANISTIC (www.humanistic.ro). Având peste 10 ani de experiență în echipe și comunități de frunte, și-a concentrat munca în construirea organizațiilor de învățare. Acum, el proiectează Călătorii de învățare pentru clienții corporativi, cu accent pe #Self Leadership și #Future Skills. el este, de asemenea, coaching și mentorat antreprenori consacrați sau în faza lor de tranziție sau incubare.10:45 - 11:00 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Fireside Chat

Fireside Chat despre Coaching si ”New Leader Academy”

May 17, 2021
Fireside Chat
Conducerea echipelor in perioade dificile de tranzitie necesita abilitati noi. NLA ofera un accelerator augumentat managerilor in aceasta situatie.
Șerban Chinole
Șerban Chinole
Master Certified Coach
Independent Consultants
rate this speaker


Executive Coach Speaker Traveler at Independent Consultants SRL currently living in Bucharest, Romania.

After a 15 years journey in professional coaching, Șerban became a Master Certified Coach with International Coaching Federation, a journey started back in 2005.

His interests range from entrepreneurship to wine. He is also interested in education, cooking, and skiing.11:00 - 11:45 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Panel

DESPRE VIITOR

May 17, 2021
Panel
Nu stim cum va arata viitorul dar stim sa iti spunem cum sa te pregatesti pentru numeroasele versiuni posibile ale acestuia. In acest panel vom dezbate cum poti formula un narativ despre viitor care sa inspire si sa motiveze angajatii sa se adapteze cat mai rapid la noua realitate.
Mirel Bran
Mirel Bran
Storyteller from the future

rate this speaker


Florin Iordăckioiu
Florin Iordăckioiu
Learning and Development Manager
ORANGE
rate this speaker


Florin Iordackioiu, managerul echipei de Learning & Development din Orange România, are o bogată experiență de training și de consultant în acest domeniu în mai multe țări din Europa și Africa. Mereu gata pentru viitor, însetat de înțelepciune și îmbunătățire continuă și preocupat de leadership și practici de coaching, Florin este încrezător că potențialul poate fi mereu maximizat.Sandra Jitianu
Sandra Jitianu
Co-Fondator
Mental Fitness
rate this speaker


Sandra Jitianu, EMBA, este consultant în management, trainer și performance coach cu proiecte livrate în România, Rep. Moldova, Spania, Germania și Elveția. Este Partner la Ideograf, co-fondator iTeeneris și Mental Fitness Romania.Diana Stafie
Diana Stafie
Fondator
FutureStation
rate this speaker


Diana Stafie este consultant de strategie si studii prospective (Foresight) si fondator al FutureStation.ro11:45 - 12:00 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Keynote

FORESIGHT - sau cum putem să explorăm și să ne pregătim pentru viitor

May 17, 2021
Keynote
Most stories we tell about the future simply extrapolate from the present. We, humans, are pretty bad at imagining things we haven’t lived, yet. However, experts say that we are the only specie that is able to prospect the future, to plan for the future and to do foresight.
Diana Stafie
Diana Stafie
Fondator
FutureStation
rate this speaker


Diana Stafie este consultant de strategie si studii prospective (Foresight) si fondator al FutureStation.ro12:00 - 12:45 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Panel

DESIGNUL PROCESELOR DE INVATARE

May 17, 2021
Panel
În acest panel, experți de top în andragogie – știința educației adulților - vor dezbate designul unor parcursuri de invătare centrate pe individ, accelerate cu ajutorul tehnologiei.
Ada Roseti
Ada Roseti
Expert Media

rate this speaker


Dragoș Iliescu
Dragoș Iliescu
Prof. Univ. Dr. în Psihologie

rate this speaker


Dragos Iliescu este Prof. univ. dr. in psihologie, specialist in psihologie organizationala si masurare psihologica. Dragos este autor si co-autor a peste 80 de lucrari publicate in jurnale si carti de specialitate si de asemenea autor si co-autor a peste 70 de lucrari prezentate la conferinte stiintifice internationale.Olimpia Meșa
Olimpia Meșa
Autor
Cum Învață Oamenii
rate this speaker


Olimpia Meşa este cea care a deschis prima firmă de instructional design din Europa Centrală şi de Est. Pregătirea şi certificările necesare pentru această activitatea le-a realizat în cadrul unei companii din Statele Unite, pe care ulterior a fost invitată să o reprezinte în Europa.

Olimpia este designerul de curs care se află în spatele sutelor de programe corporative, educaţionale de succes, realizate atât online cât şi live şi traduse în peste 20 de limbi. Fluentă în 4 dintre acestea, ea crează cursuri şi oferă consultanţă companiilor din Fortune 500 în arii precum design de învaţare, leadership, coaching ori managementul schimbării. În paralel, în cadrul Book to Courses™ Corporate Learning School, ea livrează cursurile Creating Cutting Edge Corporate Courses dedicate trainerilor, consultanţilor şi profesioniştilor în HR pe care îi învaţă cum să integreze gândirea vizuală, jocuri şi stiluri de învăţare bazate pe procesul de învăţare al creierului în cadrul trainingurilor pe care la rândul lor trebuie să le pregătească pentru clienţi ori companiile in care fac parte.

În 2015, a demarat proiectul Book to Courses ™ Online School, care constă în tranformarea unei cărţi de nonficţiune în cursuri livrate live, online, sau in app-uri astfel încât autorii de cărţi să aibă posibilitatea de a aduce o schimbare concretă în viaţa celor din jurul lor. În 2019, a lansat cartea How People Learn, tradusa in alte 3 limbi, romana, spaniola si franceza.Ștefania Antone
Ștefania Antone
Managing Partner
Learning Architect
rate this speaker


Trainer si consultant cu 18 ani de experienta in crearea si implementarea unor programe de L&D in peste 100 de organizatii din 6 tari si Managing Partner Learning Architect. In 2019, prezenta in “Top 20 traineri” conform studiului L&D Industry Survey. Desi inceputurile in training au fost, desigur, intr-o varianta face to face pe meleaguri mioritice, Stefania a inceput din 2015 proiectele de design & facilitare virtuala cu echipe multiculturale, experienta valoroasa care a contribuit la lansarea in 2020 a strategiei omnilearning a Learning Architect. Pe langa partea de strategie omnilearning, Stefania este in continuare un trainer foarte activ, fiind implicata in 2020 in proiecte de livrare virtuala in 13 organizatii.12:45 - 13:15 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Keynote

Demo LearnON app - hubul experientei de invatare

May 17, 2021
Keynote
Vom explora in 30 de minute modul in care aplicatia LearnON creata de Learning Architect si disponibila la un click distanta pe Android si IOS creste nivelul de agilitate si de intimitate cu clientul "learner" in programele de invatare, printr-un mix de social learning, microlearning si experimente
Ștefania Antone
Ștefania Antone
Managing Partner
Learning Architect
rate this speaker


Trainer si consultant cu 18 ani de experienta in crearea si implementarea unor programe de L&D in peste 100 de organizatii din 6 tari si Managing Partner Learning Architect. In 2019, prezenta in “Top 20 traineri” conform studiului L&D Industry Survey. Desi inceputurile in training au fost, desigur, intr-o varianta face to face pe meleaguri mioritice, Stefania a inceput din 2015 proiectele de design & facilitare virtuala cu echipe multiculturale, experienta valoroasa care a contribuit la lansarea in 2020 a strategiei omnilearning a Learning Architect. Pe langa partea de strategie omnilearning, Stefania este in continuare un trainer foarte activ, fiind implicata in 2020 in proiecte de livrare virtuala in 13 organizatii.13:15 - 13:20 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Keynote

(NLP) Metaprograme si valori - filtrele profund subconstiente care ne conduc viata

May 17, 2021
Keynote
Prezentare Inner Safari programare neuro-linvistica, un set de metaprograme si valori care opereaza ca niste filtrele profund subconstiente care ne conduc viata
Silvia Trifu
Silvia Trifu
Fondator, Trainer NLP, Master Practitioner TLT© si Hipnoza
Inner Safari
rate this speaker


Silvia a ales sa isi schimbe radical cariera si sa se concentreze pe ceea ce o motiveaza si pasioneaza – intelegerea structurii si evolutiei psihicului uman – lucru care conduce la dezvoltarea personala continua. A obtinut certificarea de Trainer NLP acordata de scoala Tad James, iar acum isi doreste sa duca mai departe schimbarea prin propria scoala de coaching cu NLP – Inner Safari.

Silvia se dedică dezvoltării personale și catalizării celor mai profunde schimbări în viețile oamenilor în cadrul.Inner Safari,Școală de programare neuro-lingvistică (NLP) ceritificată de American Board of NLP (ABNLP).13:20 - 13:25 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Keynote

Invitație la auto-cunoaștere – cu Magda Tabac

May 17, 2021
Keynote
Daca iti doresti sa te cunosti mai bine, sa iti imbunatatesti comunicarea si sa te asiguri ca ceea ce spui ajunge cu adevarat la interlocutorul tau, daca vrei sa ai un management al stresului mai eficient si sa stii cum sa ii motivezi pe ceilalti mai usor alege Process Communication Model.
Magda Tabac
Magda Tabac
Fondator și PCM Trainer
Mind Training Ltd
rate this speaker


Magda a câștigat peste 12 ani de experiență în organizații multinaționale din Germania, Brazilia, Romania și Marea Britanie, în arii precum consultanță strategică, strategie comercială, planificare, customer experience, employee engagement și managementul echipelor. În ultimii șapte ani din mediul corporativ, Magda s-a concentrat mult pe zona de training si coaching, ajutându-i pe ceilalți să se dezvolte pentru a-și atinge potențialul. În prezent, este fondator și trainer principal al companiei Mind Training Ltd.

Prin munca sa, dorește să îi ajute pe oameni să ducă o viață mai bună prin auto-cunoaștere, îmbunătățirea abilităților de comunicare și management al stresului.

Face acest lucru livrând traininguri și workshop-uri de Process Communication Model și Neuroștiințe Aplicate (ex. Neuroștiința Stressului și Rezilienței, Neuroștiința Comunicării, Neuroștiința Încrederii, etc.)13:30 - 14:00 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Lunch Break

Pauză

May 17, 2021
Lunch Break
Networking și muzică live din studioul Marcom Hub
14:00 - 14:45 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Panel

TRANSFORMARE DIGITALĂ

May 17, 2021
Panel
Cu ajutorul tehnologiei, progresul pe care îl vom înregistra în secolul 21 va arăta mai degrabă ca 20,000 ani de progres. Ce abilități sunt necesare în acest context de evoluție exponențială și cum putem ramâne relevanți la nivel individual?
Loredana Niculae
Loredana Niculae
CEO
NNC Services
rate this speaker


Dan Berteanu
Dan Berteanu
VP, Education Division
BITTNET Group
rate this speaker


Dupa 5 ani de Automatica si 6 luni de armata s-a apucat de vanzari. A vandut 3 ani FMCG, 5 ani produse chimice de intretinere industriala si 20 de ani invatare pentru adulti. In 2012 si-a inceput calatoria antreprenoriala dupa ce a cumparat franciza Achieveglobal din Romania si dupa un proces de re-branding a creat EQUATORIAL.

In 2018 a vandut business-ul catre BITTNET Group, unde din 2019 coordoneaza cele 3 companii din divizia de Educatie. Face parte din Board-ul VITAS IFN, din Board-ul Romanian Business Leaders si din Board-ul NARADA. In 2020 a investit in prima clinica digitala de psihoterapie din Romania si de 7 ani mentoreaza start-up-uri din Innovation Labs, Factory si Future Shapers, precum si asociatii studentesti.Andreea Voinea
Andreea Voinea
Director Executiv Resurse Umane
Banca Comercială Română
rate this speaker


De numele Andreei Voinea se leagă două dintre cele mai mari transformări de resurse umane din economia românească, fiind mandatată de Erste Group, acționar al BCR, şi OMV, acționar al Petrom, să conducă procesele de integrare si transformare de resurse umane ale celor două companii.

Cu o vastă experienţă internațională, Andreea a lucrat pentru companii din Londra, New York şi Bruxelles, deținând poziții precum Head of Reward, Group Central Functions la Barclays Plc London; Senior Consultant pentru Towers Perrin în Londra, New York şi Bruxelles; precum şi poziția de Director Asociat în divizia de Global Equities pentru Deutsche Bank Securities NewYork.

Andreea a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi programul de MBA al Universităţii Tulane, A. B. Freeman School of Business din Statele Unite.
În prezent, Andreea este Presedinte HR Club Romania şi este membru fondator al Romanian Education Trust şi Romanian Business Club din UK.Sergiu Neguț
Sergiu Neguț
Co-Fondator, Executive VP
FintechOS
rate this speaker


Sergiu este un reputat antreprenor, angel investor, speaker și lecturer al Maastricht School of Management. El are un istoric pozitiv de creștere a diferitelor companii în care a ocupat roluri precum: adviser, membru in board, angel investor, manager în industrii diverse (healthcare, IT&C, servicii financiare, HR, consultanță).14:45 - 15:00 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Keynote

Cum ”ridici” primele 80 mEUR într-un Startup

May 17, 2021
Keynote
Sergiu Neguț
Sergiu Neguț
Co-Fondator, Executive VP
FintechOS
rate this speaker


Sergiu este un reputat antreprenor, angel investor, speaker și lecturer al Maastricht School of Management. El are un istoric pozitiv de creștere a diferitelor companii în care a ocupat roluri precum: adviser, membru in board, angel investor, manager în industrii diverse (healthcare, IT&C, servicii financiare, HR, consultanță).15:00 - 15:45 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Panel

DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR TEHNICE | DIGITALE

May 17, 2021
Panel
Într-o lume în care roboții software vor înlocui mare parte din munca repetitivă și lipsită de valoare adăugată, abilitățile tehnice | digitale sunt din ce în ce mai căutate. Cum poți dezvolta rapid aceste abilități și care sunt reconversiile profesionale cele mai potrivite?
Vladimir Deliu
Vladimir Deliu
Sr. Manager, Learning Alliances
UiPath
rate this speaker


Denisa Panaite Cașu
Denisa Panaite Cașu
PwC's Academy Manager
PwC Romania
rate this speaker


Lider al Academiei PwC in Romania, Denisa are pregatire academica in marketing, psihologie organizationala, HR management si business coaching. De 20 de ani, livreaza programe de training si ofera consultanta pentru dezvoltarea angajatilor, fiind implicata in implementarea multor proiecte de change management si leadership la scara larga. Vede tehnologia ca pe un facilitator al invatarii si al aplicarii practice a cunostintelor. Tine foarte mult la experienta “utilizatorului” si la impactul in business, elemente pe care le considera cheie in orice strategie de dezvoltare durabila. Inca dinainte de pandemie, Denisa este un promotor perseverent pentru adoptarea de tehnologii si metodologii relevante in cresterea productivitatii si in crearea de spatiu pentru o munca cu sens.Cristina Rațiu
Cristina Rațiu
CEO
BITTNET Training
rate this speaker


Cristina coordoneaza activitatea diviziei de educatie in IT a Bittnet Training, cel mai mare furnizor de servicii si consultanta de training IT din SE Europei. Lucreaza in domeniul educatiei de 12 ani si crede in invatarea continua ca mod de viata. Prin programele create alaturi de echipa, Bittnet a ajuns lider de piata si livreaza anual training si certificari in IT la peste 4000 de profesionisti din sectorul IT.Oana Lefter
Oana Lefter
Managing Partner
NNC Services
rate this speaker


Oana are o experiență de peste 16 ani în marketing și comunicare. În prezent, este Managing Partner al NNC Services, o companie de top specializată în servicii de marketing pentru companiile B2B. Oana coordonează divizia de training lansată recent la NNC Services, sub marca B2B Academy, care susține antreprenorii, managerii, specialiștii în marketing și oamenii de vânzări din întreaga lume să își îmbunătățească abilitățile de marketing digital și prospectare.Bogdan Pismicenco
Bogdan Pismicenco
Country Manager România, Bulgaria și Moldova
Kaspersky
rate this speaker


Bogdan este Country Manager al Kaspersky in Romania, Bulgaria si Republica Moldova, companie in care lucreaza din 2014. El a absolvit Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti si lucreaza in vanzari din anul 2003, cand si-a inceput parcursul profesional in Xerox. El este un speaker frecvent la conferinte de business fiind pasionat de cybersecurity si educatia privind acest domeniu.15:45 - 16:00 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Keynote

Kaspersky Security Awareness, Protecting business & society from human-related cyber-threats

May 17, 2021
Keynote
More than 80% of all cyber-incidents are caused by human error. Enterprises lose millions recovering from staff-related incidents – but traditional training programs usually fail to achieve the desired behavioral changes and motivation.
Bogdan Pismicenco
Bogdan Pismicenco
Country Manager România, Bulgaria și Moldova
Kaspersky
rate this speaker


Bogdan este Country Manager al Kaspersky in Romania, Bulgaria si Republica Moldova, companie in care lucreaza din 2014. El a absolvit Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti si lucreaza in vanzari din anul 2003, cand si-a inceput parcursul profesional in Xerox. El este un speaker frecvent la conferinte de business fiind pasionat de cybersecurity si educatia privind acest domeniu.16:00 - 16:45 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Panel

DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR DE BUSINESS

May 17, 2021
Panel
Mai putem vorbi astăzi despre Leadership fără o înțelegere a tehnologiei si a noilor modele de business potrivite pentru sec XXI? Dar cultura de companie!? Cum se schimba sub imperiul incertitudinii si a volatilității afacerilor?
Magor Csibi
Magor Csibi
Head of Leadership and Organizational Culture Practice
TREND Consult
rate this speaker


Julien Zidaru
Julien Zidaru
Founding Partner
Design Thinkers Academy Eastern Europe
rate this speaker


Julien are o experiență de peste 20 de ani în management și consultanță, cu focus pe experiența clienților și înțelegerea comportamentului consumatorilor. In urma cu 5 ani a trecut la zona antreprenorială, devenind partener în Exact Business Solutions și ulterior făcând parte din echipa fondatorilor DesignThinkers Academy Eastern Europe.Guillaume Macczak
Guillaume Macczak
Associate Partner
EY Romania
rate this speaker


Guillaume este liderul CFO și GBS Consulting Services al EY în România. Are o experiență de peste 15 ani în finanțe, consultanță în diferite sectoare, precum și manager de consolidare pentru activitățile de piață ale unei bănci europene și șef al contabilității și raportării europene în SSC-ul lor. A condus proiecte de transformare, transferuri de activități în România și India și a dezvoltat un apetit pentru inovare în management.Pasionat de sprijinirea clienților în transformarea funcției lor financiare. Este entuziasmat de inovația în management. Iubește fotografia.Ovidiu Dîmbean-Creta
Ovidiu Dîmbean-Creta
Rector
ASEBUSS Business School
rate this speaker


Ovidiu are peste 18 ani de experiență în predare în cadrul programului ASEBUSS EMBA și al programului Entrepreneurial MBA. A fost instruit la Harvard Business School în cadrul programului pentru profesori din Europa Centrală și de Est (CEETP) și la prestigioasa Școală de Afaceri Wharton, a Universității din Pennsylvania , unde a participat la un alt program personalizat pentru profesori din CE Europe, un program numit Wharton Emerging Economies Program în finanțe și bancare. Ovidiu a ocupat funcția de Director Financiar în numeroase companii precum Eli Lilly, Topway Industries, Flanco, Arctic si Infopress.Dan Ștefan
Dan Ștefan
Fondator
Autonom Group
rate this speaker


Dan Ștefan este un antreprenor pasionat de dezvoltarea oamenilor și a organizațiilor sustenabile, axate pe învățare. Crede într-un management bazat pe autonomie și mai ales pe valori. În 2006 a ales calea antreprenoriatului: a fondat alături de fratele său compania Autonom, liderul pieței de închirieri mașini și servicii de mobilitate din România.17:10 - 17:25 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Keynote

Începe călătoria ta de învățare spre nivelul următor pe evolutionjourney.ro

May 17, 2021
Keynote
Hai să facem cunoștință: noi suntem ghizii, companionii tai în învățare. Iți stăm alături pe acest drum unde găsești instrumente de evaluare a abilităților, consilieri care te ajută să iți definești obiectivele de carieră, traininguri la alegere și suport de la coach sau consilieri psihologici.
Cătălin Vasile
Cătălin Vasile
Head of Sales & Customer Experience Practice
TREND Consult
rate this speaker


Catalin este Consultant Senior in cadrul TREND Consult generand o abordare integrata a 2 arii de expertiză: #vanzari si #customer experience. El ajuta echipele de vanzari sa implementeze procese productive si construieste interactiuni care aduc valoare, generand un diferentiator puternic pentru organizatii si asigurand astfel sustenabilitatea pe termen lung. Catalin este Project Owner pentru Platforma Evolution Journey17:25 - 18:15 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Panel

DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR INTER/INTRA PERSONALE

May 17, 2021
Panel
Care sunt abilitățile personale potrivite acestei realități aflate într-o transformare continuă și dominată de incertitudine, dar mai ales cum poți antrena aceste abilități? Experti de top dezbat subiecte precum: gandirea pozitivă dar și cea critică, reziliența sau curajul de a deveni antreprenor.
Matei Stănculescu
Matei Stănculescu
Co-Fondator
Mental Fitness
rate this speaker


Oana Opriș
Oana Opriș
Development Manager
The Entrepreneurship Academy
rate this speaker


Oana este Development Manager la The Entrepreneurship Academy și crează programe educaționale și antreprenoriale pentru adulți și mediul de business, cu accent pe mindset antreprenorial. (www.entrepreneurship-academy.ro). Are experiență corporate dar și un doctorat de inovare socială în universitățile publice. Cel mai nou program educațional pentru adulți antreprenori este Spark’n’Switch (www.sparknswitch.ro).Anca Purdel
Anca Purdel
Business Development Manager & Teambuilding Architect
Learning Architect
rate this speaker


Business Development Manager Learning Architect| Trainer| Arhitect solutii dezvoltare echipe Team ArchitectLaura Bivol
Laura Bivol
HR Transformation Lead
ORANGE
rate this speaker


Laura Bivol, HR Transformation Lead @Orange ; crede in echilibru ca scop si in schimbare ca mijloc de a-l atinge; experienta dobandita in consultanta de HR si implementare de proiecte transformationale.Mihai Bran
Mihai Bran
Co-Fondator
ATLAS - atlas.app
rate this speaker


Mihai Bran este medic primar psihiatru și co-fondator ATLAS, platformă digitală de sănătate și wellbeing, care și-a început activitatea în 2016 dintr-o singură dorință: de-a face bine. Reunește peste 1000 de medici și specialiști verificați și licențiați în psihoterapie, telemedicină, nutriție, coaching, parenting și consiliere financiară, care oferă suport atât utilizatorilor privați, cât și celor din mediul corporate sau ONG-urilor. Serviciile ATLAS sunt disponibile 24/7, de oriunde, oricând, pentru a le fi alături tuturor celor care au nevoie de ajutor specializat.18:15 - 18:30 (GMT+03:00)
May 17, 2021
Keynote

Mental Fitness - pentru ca oamenii să fie bine între ei și cu ei înșiși

May 17, 2021
Keynote
Programul  Mental Fitness este bazat pe ultimele cercetări din neuroștiințe, psihologie și coaching, conduse de Shirzad Chamine, profesor la Stanford University. Vei afla care sunt pașii simpli pe care putem să-i facem pentru a crea noi obiceiuri sănătoase. 
Matei Stănculescu
Matei Stănculescu
Co-Fondator
Mental Fitness
rate this speaker


Matei este coach ACC acreditat de ICF și Mental Fitness Coach, trainer, psiholog și consilier vocațional acreditat ANC, cu peste 15 ani experiență în industrii creative și peste 8 ani în zona antreprenorială și cea corporate. Totodata, este co-fondatorul unui program de educație non-formală pentru adolescenți și coaching pentru părintii lor, program care a atins în ultimii 2 ani peste 1000 de oameni. Abordarea sa presupune o îmbinare între coaching-ul pentru performanță, psihologia cognitivă, cea pozitivă si neuroștiințe. Toate acestea duc către ceea ce noi numim Inteligență Pozitivă. Matei este și pionier în primul val de mental fitness coaching, condus de Shirzad Chamine (positiveintelligence.com) și urmează formarea în Terapia Centrată pe Persoană (Rogersiana). Mai multe detalii despre el sunt disponibile pe https://www.mental-fitness.ro/despre-noi/.