×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

În anul 2021 compania INAQ Consulting marchează 21 ani de activitate de consultanță, training și audit.

Alături de partenerul nostru traditional, IFS Management GmbH, organizăm Conferința IFS, ediția a 7-a - ocazie pentru lansarea Standardului IFS Food v.7

 

Tematici:

Conferința își propune să prezinte participanților informații de ultimă oră din domeniul standardelor IFS :

• Standardul IFS Food versiunea 7, principalele modificări, abordări, soluții;

• Noua doctrină IFS Food versiunea 7;

• Stadiul revizuirii standardului IFS HPC versiunea 2;

• IFS Logistics versiunea 2.2;

• IFS Risk Management Services: IFS Trend Risk Monitor, IFS Trend Risk Report;

• Ariile de aplicabilitate și utilitatea fiecărui standard IFS, respectiv beneficiile urmărite;

 

Ne străduim să creștem de la an la an calitatea și diversitatea temelor, astfel încât şi la ediţia din 2021 vă așteptăm cu un conținut bogat, plin de substanță, noutate, inovare, tehnologie care va fi prezentat pe parcursul întregii zile de desfășurare a evenimentului.

 

„Ne bucurăm să organizăm acest eveniment într-un an aniversar, când INAQ Consulting marchează 21 ani de activitate de consultanță, training și audit. Evenimentul este și un moment de respiro pe care ni-l permitem o dată în an, o zi în care uităm de rutina zilnică și provocările curente. Schimbăm opinii, aflăm informații de ultimă oră din toate zonele lanțului de aprovizionare, precum și din industriile conexe, noi practici, soluții inovative privind automatizarea și  digitalizarea proceselor, înregistrărilor, tehnologiilor  de  prelucrare, ambalare, logistică, testare, controlul calității produsului și asigurarea siguranței alimentare”, precizează Ionuţ NACHE, Director General, INAQ Consulting.

 

Audiența evenimentului:

 

Conferința IFS este deja un eveniment tradiţional al industriei alimentare, al industriei produselor de uz casnic și îngrijire personală, care înlesnește întâlnirea specialiștilor din domeniu, revederea cu partenerii, colaboratorii, clienții, furnizorii și certificatorii.

 

Evenimentul reuneşte anual peste 200 participanți – specialiști în siguranța alimentară, managementul calității, producători din industriile alimentară, cosmetică, a produselor de uz casnic, companii specializate în logistică, depozitare și distribuție, retaileri, consultanți, producători de ambalaje, laboratoare și organisme de certificare.

 

Beneficii pentru participanți:

  • Sunteți la curent cu informațiile de ultimă oră din domeniul standardelor IFS;
  • Intrați în dialog direct cu specialiști din domeniu, schimbați opinii și informații actuale din toate zonele lanțului de aprovizionare;
  • Identificați parteneri de business și potențiali clienți pentru dezvoltarea afacerii.
  • Facilități promovare de produse, tehnologii și servicii în industriile vizate.