×
Reset Filters
Close
Close
Partner Details

Event menu

Scroll top

Imark Sistem

 

Imark Sistem : experienta de peste 15 ani in dezvoltarea si implementarea solutiilor in domeniul automatizarilor industriale; peste 2000 de proiecte realizate la cele mai inalte standarde de calitate; un portofoliu de peste 100 de parteneri; acoperire nationala si regionala (Ungaria, Republica Modova, Serbia, Bosnia & Hertegovina, Muntenegru)

 

 

SOLUTII DE AUTOMATIZARI 

 

Solutii de identificare si protectie a marcii (marcare, etichetare, trasabilitate, serializare), solutii de ambalare, solutii de intralogistica (transport, manipulare etc.), solutii pentru controlul calitatii si siguranta (cantarire statica si dinamica, inspectie si detectie, inspectie vision, senzori), solutii de automatizari (design si executie turn key solutions, automatizari cu roboti, software), consumabile si service etc.

Compania noastra este formata dintr­-o echipa cu peste 80 de profesionisti cu experienta si cu certificari recunoscute in domeniu, avem departamente specializate de inginerie, proiectare, software si service.

Fiecare producator este raspunzator pentru calitatea produselor sale, pentru eventualele contaminari care s-ar putea produce in procesul de productie. Conceptul de HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) presupune controlul clar al tuturor modalitatilor in care contaminantii ar putea pătrunde in produs si in acest fel sa nu afecteze consumatorul final. Devine astfel o conditie obligatorie pentru obtinerea cu succes a standardelor din industria alimentara cum ar fi IFS.
Sistemele de inspectie si detectie a contaminantilor sunt astfel utilizate cu succes pentru a preveni problemele de acest gen si de a asigura astfel calitatea necesară pentru consumatori.

 

 

SOLUTIILE DE INSPECTIE SI DETECTIE oferite de IMARK SISTEM:

- checkweighers (cantare in flux) Wipotec solutii ultra rapide si extrem de precise.

- detectoare de metale de la liderul mondial in domeniu, CEIA

- sisteme de detectie cu raze X de la Wipotec OCS. Fiind o filiala 100% a Wipotec, una dintre cele mai importante companii din lume pentru tehnologia de cantarire dinamica si controlul produselor, cu 30 de ani de experienta pe piata, WIPOTEC-OCS ofera o calitate exceptionala a productiei „Made in Germany”, flexibilitate si competenta in domeniu.

 

 

CHECKWEIGHERS (cantare in flux) 

Sistemele Wipotec de cântărire nu doar ca funcționează cu o precizie ridicată dar și impresionează cu productivități foarte mari. 

Determinarea exactă a greutății este întotdeauna baza pentru proiectarea proceselor si fabricarea produselor mai eficient. Cântărirea exactă este cel mai important aspect pentru asigurarea conformitatii, iar in calitate de producător de alimente stiti cu siguranță acest lucru.

 

Beneficiile cantaririi in flux cu sistemele Wipotec:

  • Celulele de cântărire Wipotec EMFR generează randamente de până la 650 buc / min
  • Modularitate pentru aplicații personalizate, usor de integrat in orice linie de productie
  • Rezultate exacte si comunicare in timp real cu sistemele de dozare, reducând costurile de productie
  • Operare ușoară, interfata utilizator simpla.
  • Conformitate GMP și constructie igienică dedicate industriei alimentare, usor de curatat
  • Detecteaza contaminanti metalici atunci cand este combinat cu detectorul de metale sau si non metalici atunci cand este combinat cu sistemele X-Ray

 

 

 

DETECTOARE DE METALE pentru industria alimentara

 

Detectoarele de metale pentru alimente sunt cele care asigura o protectie eficienta impotriva contaminantilor metalici ferosi, neferosi (aluminiu, cupru etc.) si inox pentru aplicatii si produse diferite, cum ar fi inspectia produselor lichide sau vascoase (lactatele, gem etc), a carnii si mezelurilor, in industria panificatiei pentru inspectia painii si a altor produse, pentru inspecția fructelor, legumelor dar si a produselor cu cadere libera ca orez, condimente, zahar etc.

Imark Sistem este partener pentru Romania al CEIA, companie recunoscuta pe plan mondial in domeniul detectoarelor de metale, cel mai mare producator de astfel de echipamente din lume, cu mai mult de 50 de ani experienta pe piata. Detectoarele de metale CEIA identifica contaminanții metalici prezenți accidental în produsele alimentare si non-alimentare, cu niveluri de sensibilitate, imunitate la interferențe și viteze de răspuns care depășesc cele mai stricte standarde de control al calității.

Sistemele de detecție a metalelor CEIA THS 21 oferă caracteristici de detectare, calitate a construcției și fiabilitate care le fac cea mai potrivită și eficientă soluție pentru eliminarea automată a produselor cu contaminanților metalici.

 

 

Dați click aici sau pe imaginea de mai jos pentru a deschide prezentarea.

 

 

SISTEME DE DETECTIE CU RAZE X
 

Căutați o soluție de inspecție cu raze X pentru industria alimentara care combină proprietăți excelente de detectare cu costuri rezonabile?

Tehnologiile de inspecție a alimentelor cu raze X sunt o alegere pe care va puteți baza: razele X pot pătrunde în materiale care nu permit trecerea luminii vizibile. Acest lucru înseamnă o mai mare siguranță și calitate pentru producția dvs., deoarece sistemele de inspecție cu raze X vă permit să depistați rapid și ușor contaminanții ascunși, cum ar fi sticla, oasele, pietrele sau metalul. Deoarece corpurile străine absorb mai multe raze X decât alimentele care le înconjoară, acestea sunt ușor de găsit și de rejectat.
Rețineți că un sistem de inspecție cu raze X este cea mai bună protecție atunci când vine vorba de prevenirea fiabilă a riscurilor neprevăzute din cauza contaminării produselor dvs. și pentru asigurarea calității. Nu numai că vă asigură o reputație de primă clasă, ci și întărește încrederea clienților în produsele dvs.

 

 

 

Dați click aici sau pe imaginea de mai jos pentru a deschide prezentarea.


 

 

Căutați un sistem de detectie cu raze X potrivit pentru industria dvs? Verificați mai jos sau contactati-ne la office@imarke.ro.

 

    

 

 

Contactati-ne chiar astăzi la office@imarke.ro sau la telefon 021.255.71.74.

 

Vizualizati prezentarea companiei noastre. Dați click pe imaginea de mai jos: