×
Reset Filters
Close
Close
Partner Details

Event menu

Scroll top

Asociația Română a Cărnii

 

Asociatia Românã a Cãrnii este organizatia profesionalã care reprezintã interesele industriei de prelucrare a cãrnii. ARC s-a format în 1999, prin unirea dintre ROCARNE (1993) si ASIC (1995), având ca membri 52 societãti comerciale care realizeazã peste 60% din productia nationalã de mezeluri.

Misiunea sa este promovarea dezvoltãrii industriei române de prelucrare a cãrnii, prin:

lobby pentru influentarea pozitivã a deciziilor legislative;

informarea membrilor asupra tendintelor de pe piata internã, europeanã si mondialã;

pregãtirea companiilor autohtone pentru intrarea pe piata comunitarã;

includerea membrilor în programele de asistentã interne si externe;

transmiterea informatiilor privind noutãtile comerciale, juridice, tehnologice

Asociatia Românã a Cãrnii este membrã a urmãtoarelor structuri:

CLITRAVI – Federatia Europeanã a Industriei Cãrnii

OICP – Organizația Interprofesională Carne de Porc

Federația Romalimenta – grupează majoritatea asociațiilor/patronatelor din industria alimentară, alături de mari firme procesatoare, autohtone și multinaționale.

Asociația Română a Cărnii