×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

About

Joi, 23 iunie, și vineri, 24 iunie, Energynomics și SmartiCity organizează la sediul Consiliului Județean Constanța a 3-a conferință comună dedicată pregătirii pentru orașe inteligente în România. Continuăm cea mai amplă campanie de comunicare dedicate orașelor sustenabile, cu o vizibilitate extinsă în canalele Energynomics și SmartiCity. Aducem împreună reprezentanții autorităților locale cu experții și companiile pregătite să contribuie la dezvoltarea orașelor viitorului. Totodată, ne propunem să vizităm obiective industriale concrete și proiecte în desfășurare din regiune.

Evenimentul este recomandat de Direcția pentru Eficiență Energetică din Ministerul Energiei și se desfășoară cu sprijinul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru.

Conferinţa este organizată de Energynomics și SmartiCity cu sprijinul partenerilor Bosch, E.ON, Integrisoft, Kawasaki Gas Turbine Europe, LAPP, Signify, Up Romania.

PARTICIPARE

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics.

După mai bine de 5 ani de campanii de informare desfășurate independent în marile orașe ale României, Energynomics și SmartiCity vă invită împreună la

4 conferințe dedicate pregătirii pentru orașe inteligente în România

2-3 iunie – Oradea

8-9 iunie – Sibiu

23-24 iunie – Constanța

22-23 septembrie – Iași

20-21 octombrie – Timișoara

În intervalul martie-noiembrie 2022 Energynomics a programat șapte conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Evenimentele îşi propun să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.