×
Reset Filters
Close
Close
Event Info

Event menu

Scroll top

About

Marți, 13 aprilie 2021, între orele 10:00 și 13:00, Energynomics vă propune o nouă întâlnire ONLINE cu titlul “2021: Rolul mentenanței în revenirea industriei”. Revizităm aceste teme după două conferințe similare desfășurate în 2020: Bune practici în mentenanța sistemelor de utilizare a energiei electrice – 25 mai și Mentenanță pentru industrie prin automatizare digitală – 4 iunie!

În 2020, producția industrială s-a redus cu circa 10% în medie; după blocajul complet din martie-aprilie, ultimele luni ale anului au venit cu performanțe mai bune comparativ cu finalul anului 2019. O parte din această evoluție ține de o revenire naturală a cererii după declinul din primăvară-vară. O parte, însă, vine din intensificarea acțiunilor de reparații, întreținere și modernizare a echipamentelor și liniilor de producție, în perioada de lock-down. Ceva timp suplimentar la dispoziție și mult mai multă atenție acordată timpilor și costurilor de nefuncționare au condus la o cerere mai solidă pentru serviciile de mentenanță.

În 2021, revenirea economică odată cu slăbirea efectelor pandemiei de Covid-19 este însoțită de numeroase proiecte legate de construcția și lansarea în producție a unor noi unități industriale.

Ne propunem să aducem împreună perspective complementare pentru a înțelege în ce fel s-a schimbat perspectiva liderilor industriali în ceea ce privește mentenanța (predictivă) și în ce fel pot contribui fondurile pentru digitalizare la o modernizare accelerată a economiei românești!