Trade Round Table 2019

16 October 2019

Radisson Blu Hotel Bucharest, Romania

Add to calendar 10/16/2019 07:00 10/16/2019 19:00 Europe/Bucharest Trade Round Table 2019 TRADE ROUND TABLE
https://myconnector.ro/virtual/trade-round-table-2019/191
Radisson Blu Hotel Bucharest

About

Ediția din 2019 a conferinței Trade Round Table “2020: from Insights to Foresights” aduce față în față trecutul, prezentul și viitorul businessului din retail & FMCG pentru a-ți oferi insighturi valoroase și a susține industria să se dezvolte printr-o abordare colaborativă.

Privind la orizontul anului 2020 și chiar mai departe, întrebarea-cheie este: “Ce generează succesul businessului în retail?”.  O întrebare a cărei complexitate crește an de an, pe măsura ce apar noi factori disruptivi în comerț precum IoT, Artificial Intelligence, Big Data, digitalizarea, start-upuri cu modele de business inovatoare, nevoia de personalizare.

Marii câștigători sunt cei care reușesc să transforme forțele disruptive din piață în oportunități de creștere pentru afacerile lor, lansând inovații care trec testul consumatorilor.

Trade Round Table expune strategiile din spatele poveștilor de succes scrise de liderii de piață și viziunile unor executivi și antreprenori de top legate de evoluția industriei în viitor. De asemenea, evenimentul își propune să facă bilanțul pieței pe primele nouă luni din 2019 pentru a oferi mai multă claritate prognozelor pe următorii ani.

Dintre subiectele ediției 2019:

Perspective macroeconomice pentru 2020: Ce scenarii de piață sunt plauzibile pentru anul viitor și ce implicații sunt pentru consumul FMCG?

Insighturi despre consumator și shopper pornind de la nevoile consumatorilor la etapele incursiunii shopperului în lumea retailului

Omnichannel Retail: Cum se pregătesc companiile – atât retailerii cât și furnizorii – pentru a livra o experiență omnichannel?

Personalizarea retailului: Care este “the next level” al personalizării în comerț?

Dezvoltarea categoriilor FMCG în retail: Cum se estompează granițele dintre categorii și ce implicații sunt în retail?

End-to-end Value Chain: Cum pot fi depășite barierele colaborării retailer-furnizor pentru a genera creștere profitabilă de ambele părți?

Trade Round Table este o oportunitate unică de a accesa conținut exclusiv, în timp ce dezvolți relații eficiente de business și aduni idei aplicabile afacerii tale.

Venue