Trade Round Table 2018


10 October 2018, Bucuresti Romania

Add to calendar

About

Trade Round Table inseamna o zi plina de insighturi din piata FMCG, in care vom face bilantul primelor noua luni ale anului in curs si vom privi dincolo de orizontul anului viitor, in incercarea de a anticipa tendinte, miscari noi si oportunitati de crestere pentru retaileri si furnizori.

“Challenge the Status Quo!” este indemnul pe care il adresam intregii piete FMCG la cea de-a 15-a editie a conferintei Trade Round Table.
Cei suficient de curajosi sa conteste starea de fapt a retailului, a industriei FMCG si clasamentele din categorii ne vor impartasi idei si insighturi din piata la acest eveniment. Nu vor lipsi studiile de piata, prognozele specialistilor pentru urmatorii ani, inclusiv la nivel macroeconomic, deoarece o intrebare aflata pe buzele tuturor este: Cum ne pregatim pentru momentul de cotitura al pietei, in care cresterile se vor transforma in scaderi?

Vino la Trade Round Table pentru a accesa continut exclusiv, in timp ce dezvolti relatii eficiente de business si aduni idei aplicabile afacerii tale.

Venue

Radisson Blu Hotel

Radisson Blu
Bucuresti Romania

Partners