Poligon cibernetic Cisco, exercitiu Blue Team / Red Team


18 - 22 March 2019, Bucuresti Romania

Add to calendar

About

Dorim sa va propunem participarea la o clasa de training, hands on, de o saptamana (5 zile de la 9am – 5pm), intr-un poligon cibernetic organizat si predat de echipa noastra din Advanced Services. 
Scopul este de a va expune intr-un mediu controlat, ultimelor amenintari, implicandu-va direct in detectia, containerizarea si remedierea incidentelor. Infrastructura poligonului detine 12 POD-uri, fiecare POD avand infrastructura descrisa in brosura atasata. Infrastructura poligonului are toate componentele integrate si operationale, gata de utilizare, fiind puse la dispozitia cursantilor, iar in timpul cursului, concentrarea se face exclusiv catre vectorii de atac si mecanisme de forensics. 
Cursul este orientat conform scenariilor Red Team, Blue Team, cursantii actionand in cadrul POD-ului asociat rolul de Blue Team. Instructorii vor actiona rolul de Red Team. Recomandam asocierea in echipe de cate doi participanti pentru fiecare POD, exercitiile avand nevoie de urmarirea documentatiei exercitiului pe langa operarea consolelor. Asadar numarul de locuri disponibile este de maxim 24 cursanti
Participarea este conditionata de locurile limitate si de plata serviciilor colegilor de la Advanced Services. Odata ocupate cele 24 locuri, inregistrarea se va inchide automat, lasand loc doar listei de asteptare, pentru situatii exceptionale. Taxa de participare este de 1950Eur pentru fiecare cursant. Pentru cursantii ce doresc sa participe singuri pe un POD taxa este de 3900Eur.

Venue

America House

4-8 Nicolae Titulescu, aripa Vest, Bucuresti.
Bucuresti Romania