Mașini electrice – distanța până la maturitate


MAY 21

Mașini electrice – distanța până la maturitate Şos. Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A, Bucharest, Romania
When: 09:00 - 13:00

Add to calendar

05/21/2020 09:00 05/21/2020 13:00 Europe/Bucharest Mașini electrice – distanța până la maturitate Miercuri, pe 19 martie, de la ora 09:00, la sediul Automobile Bavaria Băneasa (Şos. Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A), Energynomics vă invită la o nouă întâlnire informală în seria de conferințe Energy Breakfast Club: Mașini electrice: distanța până la maturitate. Automobile Bavaria Băneasa hello@myconnector.ro

About

Joi, pe 19 martie, de la ora 09:00, la sediul Automobile Bavaria Băneasa (Şos. Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A), Energynomics vă invită la o nouă întâlnire informală în seria de conferințe Energy Breakfast Club: Mașini electrice: distanța până la maturitate.

Indexul de electromobilitate calculat de Roland Berger plasează piața din România la o treime din potențialul pe care îl poate atinge până în 2025. Dezvoltarea pieței este descrisă de indicatori precum dinamica înmatriculărilor de autovehicule electrice, evoluția costurilor de exploatare sau apariția de noi stații de încărcare. Implicarea municipalităților în segmentul transportului electric devine tot mai fermă, pe măsură ce preocupările de mediu își croiesc drum dinspre cetățeni către agenda politicienilor. Totuși, modele de afaceri sunt departe de a se fi cristalizat, iar soluțiile – de la furnizarea de electricitate, la accesul la infrastructură, de la oferta de mașini electrice, la senzori și platforme de comunicații dedicate – sunt toate într-o competiție deja acerbă, deși destul de puțin vizibilă. 

Speakeri

 • Andrei Iorgulescu, Director General Proiecte, Administrația Fondului pentru Mediu
 • Areta Rîpeanu, Product Manager Lapp România
 • Constantin Ichimoaei, Executive Manager în cadrul ABB România
 • Cătălin Lepinzean,Business Development Manager, Phoenix Contact
 • Dragoș Fundulea, Senior Project Manager, Roland Berger
 • Bogdan Cojocaru, Business Development Manager Stratum Enclosures

Teme

 • Perspective în dezvoltarea infrastructurii pentru mașini electrice
 • Rolul şi impactul autorităţilor locale, exemple de bune practici în acest sector în România
 • Oferta și serviciile de mobilitate disponibile
 • Prețurile, costul total și managementul financiar al investiției în mașini electrice
 • Factori stimulativi și obstacole în tranziția către flote de mașini electrice

 

Energy Breakfast Club este organizat de Energynomics și susținut de partenerii săi: ABB România, LAPP România, Roland Berger, Stratum Enclosures, Phoenix Contact, Automobile Bavaria.

Ediții trecute

Din 2015, Energynomics este un susținător activ al mobilității electrice în România:

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09:00, Energynomics pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Venue

Automobile Bavaria Băneasa

Şos. Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A
Bucharest Romania


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /var/www/html/v2-staging/front/application/modules/event/controllers/IndexController.php on line 33