Mașini electrice – distanța până la maturitate

21 May 2020

Automobile Bavaria Băneasa, Romania

Add to calendar 05/21/2020 09:00 05/21/2020 13:00 Europe/Bucharest Mașini electrice – distanța până la maturitate Miercuri, pe 19 martie, de la ora 09:00, la sediul Automobile Bavaria Băneasa (Şos. Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A), Energynomics vă invită la o nouă întâlnire informală în seria de conferințe Energy Breakfast Club: Mașini electrice: distanța până la maturitate.
https://myconnector.ro/virtual/maini-electrice-distana-pn-la-maturitate/252
Automobile Bavaria Băneasa hello@myconnector.ro

About

Joi, pe 19 martie, de la ora 09:00, la sediul Automobile Bavaria Băneasa (Şos. Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A), Energynomics vă invită la o nouă întâlnire informală în seria de conferințe Energy Breakfast Club: Mașini electrice: distanța până la maturitate.

Indexul de electromobilitate calculat de Roland Berger plasează piața din România la o treime din potențialul pe care îl poate atinge până în 2025. Dezvoltarea pieței este descrisă de indicatori precum dinamica înmatriculărilor de autovehicule electrice, evoluția costurilor de exploatare sau apariția de noi stații de încărcare. Implicarea municipalităților în segmentul transportului electric devine tot mai fermă, pe măsură ce preocupările de mediu își croiesc drum dinspre cetățeni către agenda politicienilor. Totuși, modele de afaceri sunt departe de a se fi cristalizat, iar soluțiile – de la furnizarea de electricitate, la accesul la infrastructură, de la oferta de mașini electrice, la senzori și platforme de comunicații dedicate – sunt toate într-o competiție deja acerbă, deși destul de puțin vizibilă. 

Speakeri

Teme

 

Energy Breakfast Club este organizat de Energynomics și susținut de partenerii săi: ABB România, LAPP România, Roland Berger, Stratum Enclosures, Phoenix Contact, Automobile Bavaria.

Ediții trecute

Din 2015, Energynomics este un susținător activ al mobilității electrice în România:

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele fierbinți ale momentului.

Din postura de gazdă, începând cu ora 09:00, Energynomics pune la dispoziție moderatorul și cafeaua, propune tema și lansează invitațiile către speakeri. Aceștia sunt selectați dintre cei mai buni cunoscători ai tematicii și devin responsabili cu provocările intelectuale și organizarea ideilor. Prezentările nu depășesc 20 de minute și se doresc a fi puncte de pornire pentru dinamice schimburi de idei și perspective.

Venue