Fit Your Life 2020


MAR 07

Fit Your Life 2020 Calea Dorobanti 5-7, Bucuresti, Romania
When: 10:00 - 14:30

Add to calendar

03/07/2020 10:00 03/07/2020 14:30 Europe/Bucharest Fit Your Life 2020 La Fit your life afli de la 4 specialiști în îngrijire, nutriție, mindfulness, tehnici anti-ageing și stilism ce să faci astăzi, pentru ca timpul să fie de partea ta, iar alegerile tale de viață să te reprezinte cu adevărat. Hotel Sheraton

About

Viața este suma tuturor alegerilor tale. Iar vârsta îți aduce înțelepciunea de a ști că viitorul este suma zilelor de ”azi”. La Fit your life afli de la 4 specialiști în îngrijire, nutriție, mindfulness, tehnici anti-ageing  și stilism.

Mindfulness, vârsta minții, întreținere corporală și anti-ageing prin yoga –  Carlos L’Abbate

”Viitorul nu există. Și nu există nici trecut. Momentul este viața noastră și cel mai important lucru pe care îl avem.” - spune Carlos L’Abbate, care a părăsit Argentina natală în 1989, pentru a studia tehnici legate de corp și minte, psihologie și sănătate. Carlos este cunoscut în România în special pentru activitatea sa de instructor de Yogilates și ca autor al cărții ”About presence – a Journey into Ourselves.”

Stilul fără vârstă, potrivit personalității și feminității tale – Irina Markovits

”Polițist vestimentar” (a se citi consultant stilist și jurnalist de modă) și coach de shopping, Irina Markovits ne ajută să ne identificăm personalitatea stilistică  și să facem alegeri vestimentare autentice, care să ne reprezinte și să ne individualizeze.

Hrana care te susține, hrana care te menține în formă – Dr. Șerban Damian

Șerban Damian este specialist în medicină sportivă, fondator al centrului Superfit și președinte al Ro Club Maraton, primul club de alergare din România. Este autor al cărților “Stretching, secretul flexibilităţii”, “Superfit. Esenţialul în fitness şi culturism” și ”Ecuația slăbirii. Ghid de nutriție și antrenament pentru o viață de calitate”, un volum dedicat tuturor celor care vor să slăbească și să învețe să mănânce sănătos.

Frumusețe fără bătrânețe – INVITAT SURPRIZĂ

 

Venue

Hotel Sheraton

Calea Dorobanti 5-7
Bucuresti Romania

Partners


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /var/www/html/v2-staging/front/application/modules/event/controllers/IndexController.php on line 33