Educatie pentru sanatate


NOV 23

Educatie pentru sanatate Pta Montreal nr. 10, Bucharest, Romania
When: 09:00 - 00:00

Add to calendar

11/23/2019 09:00 11/23/2019 00:00 Europe/Bucharest Educatie pentru sanatate E nevoie de un sat întreg, să crești un copil – spune un vechi proverb. Și toți părinții știu cât de adevărat este: avem nevoie de tot ajutorul, pentru a crește copii fericiți și sănătoși. World Trade Center - sala Plazza

About

E nevoie de un sat întreg, să crești un copil – spune un vechi proverb. Și toți părinții știu cât de adevărat este: avem nevoie de tot ajutorul, pentru a crește copii fericiți și sănătoși.
Pe 23 noiembrie, la hotel Pullman, între orele 09:00 și 17:00, noua specialiști cunoscuti în medicină și psihologie ne pun la dispoziție cunoștințele, expertiza şi experienţa lor în domeniu.
La Educație pentru sănătate, vor fi abordate subiecte de interes din primul an de viață și până în adolescență și vom gasi răspunsuri la tot ce ne preocupă ca părinți începători sau cu experiență. Vorbim despre somnul bebelușului, alăptare, vaccinare, nutriție și obezitate, despre astm, sexualitate la copii sau cum să îi ferim de dependențe.
 

Venue

World Trade Center - sala Plazza

Pta Montreal nr. 10
Bucharest Romania

Partners