Construirea unui backend pentru frontend (BFF) in 2Checkout


OCT 03

Construirea unui backend pentru frontend (BFF) in 2Checkout Bulevardul Mărăști 65-67, Bucharest, Romania
When: 10:00 - 11:30

Add to calendar

10/03/2018 10:00 10/03/2018 11:30 Europe/Bucharest Construirea unui backend pentru frontend (BFF) in 2Checkout In cadrul acestui workshop vor fi prezentate mai multe concepte: pattern-ului BFF si studiu de caz pentru implementarea din 2Checkout si metoda de plata Apple Pay si descrierea modelului de tokenizare. Romexpo contact@universum.ro

About

Speaker: Dorian Floarea - Senior Software Engineer

Prezentarea pattern-ului BFF si studiu de caz pentru implementarea din 2Checkout. BFF este o solutie viabila atunci cand se utilizeaza un API general de tipul one-size-fits-all. Implementarea acestui pattern implica construirea unui backend ce expune un API eficient si flexibil astfel incat acesta sa fie dedicat unei aplicatii de frontend. Principiul de baza regasit si in nume (BFF vine de la Backend for the Frontend) este ca API-ul este construit si mentinut in functie de nevoie aplicatiei de frontend.

 

Speaker: Dorian Floarea - Senior Software Engineer

Prezentarea metodei de plata Apple Pay si descrierea modelului de tokenizare. Generarea unor token-uri securizarate si utilizarea lor in locul datelor de card. Folosirea Secure Element pentru stocarea token-urilor. Noi actori in ecosistemul de plati.

Venue

Romexpo

Bulevardul Mărăști 65-67
Bucharest Romania